Şimdi Ara

Isısten anlayan acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Ares çiziminin resmi olan bir devre var bu devreyi isis te çizip arese aktarıp baskı devresini almam lazım. Isısten anlayan biri yardım ederse çok sevinirim. Direk aresten baskı devresini çizebilecek varsa o da olur. Final ödevimdir lütfen yardım.
     Isısten anlayan acil yardım lütfen

• Yardım edebilecek kimse yokmu ?
  • Aslında kolaydır. Malzeme ölçülerini bildikten sonra geri basittir. Biraz kurcalarsan emin ol hemen çözersin.

Her şey soldaki çubuğun içinde, görünüyor zaten. Yuvarlak delikleri 80.30 ile çiz, yolları da 40 ya da 50 ile çiz. F4'e bas 4 kare 1cm'ye denk geliyor.

Dostum biraz cesaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg1981 -- 21 Aralık 2013; 21:25:28 >
  • Sabahtan beri uğraşıyorum çiziyorum fakat yolları oluşturmak için gereke işlemleri yaptığımda program kapat hatası veriyor :S
  • Programı sil yeniden yükle. Sildikten sonra CCleaner ile regedit temizliği yap, pc'yi yeniden başlat, ondan sonra yüklemeye geç.

Yalnız ccleaner makineyı açılmaz hale de getirebilir. CCleaner kullanmayı bilmiyorsan programı sil sonra direk yükle.

Saygılar...
  • Yaptım ama olmuyor sildim sürüm değiştirdim gene olmadı
  • Devreyi paintten tek renk bitmap olarak kaydet. Arese gir. Bitamp dosyasini aresle ac. İmport menusunden olmasi lazim. Yollarin ustundek gec delikleri yerlestir. O kadar zor degil. Devre zaten basit. Resmi aktarmadan kendin bile yaparsin aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım lütfen cok acilll!!
    19 yıl önce açıldı
    Trojan acil yardım lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ISIS Similasyon Modulu(MEGEP)
    Okuldada bu modülden öğrenim görüyoruz.İsis programının en ince ayrıntısına kadar ve kolay bir dil ile örnekler ile beraber öğrenebilirsiniz.Umarım yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akorukmez -- 22 Aralık 2013; 20:32:49 >
  • du riechst so gut kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dediğiniz şekilde yapıyorum inş sorun çıkmaz
  • SinanDextra S kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_85611665/tm.htm
  • Bir sorunum var :S Yolları elimle çizip Desing rule manager den ayarları yapıp, Auto-route den beging routing dediğim zaman yolları otamatik olarak çizmiyor. neden olabilir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.