Bildirim
İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER(ANA KONU) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ahhaha adam wal açtı konuşurken tamam la uzatma amk yollar öyle diye ağlıcaksın öyleyse öyle şehir güzel onadamı lafın var -
Haklısın biz mühendis adayları ne çekiyoruz be.. :D kardeşim kampüsü genel olarak beğenen yok bir arkadaş bilgisayar mühendisliği okuyor kız eksikliğinden ve kampüs den şikayetçi. Ama eğitimi iyi diyor. Ha şehirde pahalıymış. İşte onla eve çıkmayı düşünüyoruz ama kaldırabilir miyiz maddi olarak bilemiyorum siz de pahalı diyince yemedi şahsen :D -
@aduketr
ağlayacak bi durum yok fakültenin nesini beğenmiyorsunuz yazmışsın ben de bunları belirttim sonra iddia ediyorsun öyle değil diye kendi gördüğüme mi inanayım sana mı inanayım? Şehir ise eğer büyükşehirlerin birinden gelmiyorsanız çok güzel şehir. Ama büyükşehirlerin birinden geliyorsanız biraz küçük bulabilirsiniz.
@ElagoSx
Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum ve evet kız yok arkadaşın haklı. (Dipnot: en çok kız bilgisayar mühendisliğinde) Eğitimi ise bu puan düzeyine göre iyi evet ama yine de çok birşey beklemeyin. Hocam pahalı derken herşey öyle ateş pahası değil tabiki sadece küçük şehir herşey ucuzdur gibisinden gelirseniz size pahalı gelir. Yoksa fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı aynı diğer şehirlerle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetkili Bi Abi -- 24 Temmuz 2015; 2:15:39 > -
Burada kimi görsem bilgisayar okuyor ne hikmetse :D Elektrik elektronik bölümü okulda iyi midir bilemiyorum açıkcası birazda mecburiyetten yazmıştım e.e istiyordum çünkü :)
Siz halinize şükredin makineciler napsın -
quote:
Orijinalden alıntı: ElagoSx
Burada kimi görsem bilgisayar okuyor ne hikmetse :D Elektrik elektronik bölümü okulda iyi midir bilemiyorum açıkcası birazda mecburiyetten yazmıştım e.e istiyordum çünkü :)
Siz halinize şükredin makineciler napsın
makinacılarla aynı binada olduğumuz için şikayetçi olduklarını sanmıyorum asıl petrol doğalgazın durumu sıkıntı
-
Onların binaları nerede : E.e nin binası ayrı mı yoksa sizle aynı binada mı olacağız umarım aynı binadayızdır -
kardeşim 150 metreyse evin sabah hayrına bi foto çek editlesene çok duacı olurum sana cidden merak ettin ama senin dediğin gibi kalmaz bence sürekli etrafı düzenlerler yeni sonuçta bişeyler yapılır -
@ElagoSx
Maalesef siz eski binadasınız hocam :D Yalnız şöyle birşey var her ne kadar bilgisayarın kızları daha çok oluyorsa da elektriğin kızları daha güzel oluyor garip :D Ayrıca iskenderunda yeteri kadar kız var hocam girişken biriysen okulla sınırlı kalmayıp çok rahat tanışabilirsin. Tavsiyem de onu yapmandır.
@aduketr
Yarın müsait olursam gidip çekerim seni de etiketlerim hocam. Tabiki aynı şekilde kalacağını ben de düşünmüyorum özellikle yeni rektör belirlendikten sonra hızlıca bir düzenleme yapılacaktır. Ama şimdiki hali gerçekten berbat bir üniversiteyle uzaktan yakından alakası yok. Bu 1 yıl içinde fazlasıyla hızlı gelişecektir çünkü mkü'ye bağlıyken bizim kampüse yatırım yapılmıyordu hiç kimsenin umrunda değildi. Şimdi merkez kampüs olacağı için her türlü imkanı yapmaya çalışırlar hızlıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetkili Bi Abi -- 24 Temmuz 2015; 2:49:08 > -
çok teşekkürler o yazdıklarımla bi anlık çıkıştım pardon troller çokya bu sıralar onlarla uğraşmaktan senide trol diye salladım k bkma eyvallah :D -
19 yıllık hataylıyım gerek üniversite gerekse iskenderun-antakya konusunda yardımcı olurum sizelere. PM'den ulaşın
Genel olarak pahalı değildir kim diyor pahallı diye ? Hatay çok ucuzdur istanbul'a kıyasla . Tek başınıza bile rahat eve çıkarsınız . Yemek konusunda yaşadınız yemek kültürü çok geniş ve lezzetlidir ( ama çok yağlı tabi :D ) Asıl döneri burda yiyeceksiniz hem doyurucu hem ucuz . Onun dışında iskenderun'da çok bi numara yok bi sahil kenarı ağaçlar park filan var o kadar . Zaten iskenderun sanayi bölgesi . Imm başka son zamanlarda suriyeliler bizi geçti mesela bunu bilin reyhanlı diye bir ilçemiz(!) var 10 gün önce gittim ne bir türk nede türkçe tabela heryer arapça ... vs vs.
Edit : Bu arada iskenderun kızları güzeldir arkadaşlar antakyaya-samandağa vs kısayla ateş ederler hadi gene iyisiniz .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgun Penguen -- 24 Temmuz 2015; 3:02:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Olgun Penguen
19 yıllık hataylıyım gerek üniversite gerekse iskenderun-antakya konusunda yardımcı olurum sizelere. PM'den ulaşın
Genel olarak pahalı değildir kim diyor pahallı diye ? Hatay çok ucuzdur istanbul'a kıyasla . Tek başınıza bile rahat eve çıkarsınız . Yemek konusunda yaşadınız yemek kültürü çok geniş ve lezzetlidir ( ama çok yağlı tabi :D ) Asıl döneri burda yiyeceksiniz hem doyurucu hem ucuz . Onun dışında iskenderun'da çok bi numara yok bi sahil kenarı ağaçlar park filan var o kadar . Zaten iskenderun sanayi bölgesi . Imm başka son zamanlarda suriyeliler bizi geçti mesela bunu bilin reyhanlı diye bir ilçemiz(!) var 10 gün önce gittim ne bir türk nede türkçe tabela heryer arapça ... vs vs.
Yapma gözünü seveyim hocam istanbul iskenderundan daha ucuz bence. Sanırım bu da istanbulda daha fazla alternatif olmasından kaynaklanıyor. Suriyeli konusunda ise siz de bana katılacaksınız ki iskenderunda hatayın diğer kalanına göre daha az suriyeli var hatta istanbulda daha fazla suriyeliye rastlıyorum desem yalan olmaz
-
Facebook sitesinde kazanan herkesin yüreğini ağzına getiriyorlar : görede afganistan da üniversite kazandık sanacak :D -
Beyler İskenderun'da oturuyorum.Sosyalite anlamında güzel yerler var,fakültenin karşısında AVM var direk zaten.Onun dışında sahilin de gideri vardır,eğer alkol alıyosanız barlar sokağı var 7-8 tane ayrı mekanın iç içe olduğu bir yerde
Sahil Petek var güzel denebilecek ama ücretler tuzludur biraz orada
Ama her 2-3 adımınızda bir suriyeli veya keko görürsünüz,buna alışın -
Hocam ev kiralarını düşünerek ucuz dedim istanbulda yaşanmıycak evler 1500-2000 Ken burda o fiyata kral gibi dairede yaşarsın.
Bu arada evet en az suriyeli iskenderun'da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekleme yapayım,İskenderun Hatay'ın en gelişmiş ve en güzel ilçesidir benim açımdan.Ve dönerciler arasından en sevdiğimiz Cömert Döner'di arkadaşlarla en son.Ama 11.sınıfın tamamında Dedem Döner'e giderdik,ikisi de cidden bu işin piriler -
''Kahretsin ben neden burayı kazandım olacak iş değil '' dedirtmez yani -
Genel bir soru sormak istiyorum peki üniversitenin eğitimi nasıldır ben kötüleyen duymadığım için yazdım o puan bandında iyi dediler.. Eğer fikir ve bilgi sahibi iseniz elektrik elektronik bölümü okulda nasıldır hocaları vs.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ElagoSx
''Kahretsin ben neden burayı kazandım olacak iş değil '' dedirtmez yani
Hocam okulun bulunduğu yer şehrin merkezi diyebileceğimiz havuzlu çarşıya otobüsle 5 dakika zaten,tabi 'neden burayı kazandım' kısmı size kalmış,yani arkadaş ortamına bağlı biraz da o dediğin
İmkanlar açısından bakarsak hani her gün bu disco benim şu disco senin deme gibi bi hedefiniz yoksa cafeler,barlar açısından iyi bence,ya da misal yaz okuluna kaldınız arkadaşlarınızla gidersiniz Arsuz'a havuz,deniz,disco falan ne ararsanız
Maddi açıdan da gayet rahat eve çıkılabilir kanımca
-
Bilgisayar mühendisliği :)
Hocalarım size birkaç(!) sorum olacak
1)Üniversiteye yakın spor salonu var mı?
2)İnsanları nasıl?
3)Ankara'ya kıyasla ne kadar sıcak?
4)Üniversite öğrenci değişim programlarını ve türevlerini(erasmus,work and travel vs) destekliyor mu?
5)Eğitimi nasıl?
6)Not sistemi nasıl?(üniversiteden üniversiteye değişebiliyormuş)
7)''Aklında bulunsun şunları sakın yapma '' diyeceğiniz şeyler var mı?
8)Üniversitenin yeni olmasına rağmen imkanları nasıl?
9)Öğrenci profili hakkında ne düşünüyorsunuz?
10)Hocalar nasıl?
Biraz fazla oldu ama eminim diğer arkadaşlar da bu soruları merak ediyorlardır.
Kazananlara hayırlı olsun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X