Şimdi Ara

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER(ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
7.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Barınma sorunu.. Bu aralar kafayı yoran tek konu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite çevresine yeni yeni apartlar ve yurtlar yapıyolar eğer evde kalıcam diyosan üniye yakın 3+1 evi 600 650 civarına bulabilirsin
    Guzel yer la iskenderun ama öğrenci şehri diyemem
    Döner manyağı olacaksınız gelince

• quote:

Orijinalden alıntı: 1212121212

Üniversite çevresine yeni yeni apartlar ve yurtlar yapıyolar eğer evde kalıcam diyosan üniye yakın 3+1 evi 600 650 civarına bulabilirsin
    Guzel yer la iskenderun ama öğrenci şehri diyemem
    Döner manyağı olacaksınız gelince

Hocam sen ciddi ciddi gidip sordun mu üniversite civarında kiraları yoksa tahmini mi yorum yapıyorsun? O bahsettiğin fiyat stüdyo dairesi fiyatı bile değil. Üniversite yakınında ha diyince bulabilecekleri bir barınma imkanı da yok.

• Paul Scholes kullanıcısına yanıt
    Korkutuyorsun kardeşim yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: ElagoSx

Korkutuyorsun kardeşim yapma

Korkutmak değil hazır gidin diye söylüyorum.

• İskenderun Teknik Üniversitesi'nin Resmi Sosyal Medya Hesapları

Facebook:https://www.facebook.com/istekuniv
    Twitter:https://twitter.com/istekuniv
  • Sayımız az duruyor

• MR Woo Woo kullanıcısına yanıt
    Kardeşim normal kayıtta sadece diploma ve nüfus cüzdanını mı istiyorlar? Öyle yazıyor sitede ama mantıklı gelmedi bir bilgin varmı?

• ElagoSx E kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm.
    e-devlet üzerinden kayıt ve okulun sitesinden ön bilgi formunu doldurup çıkartmanız yeterli.
    Bunları çıkardıktan sonra da gitmenize gerek yok 28 Eylül'e çağırıyorlar o zaman diploma vs götürüyorsunuz
    Bende şahsen yarın oraya gidip kayıt yaptıracağım da yurt falanda ayarlamak için.. Ama sadece diploma yazıyor getirmem gerekenlerde bu da garip geldi bana

• İskenderun'u merak edenler için:

Bir ilçeye göre çok çok büyük. Şehir merkezine inmenize gerek kalmadan her şey elinizin altında. Suriyelilerin oldukça fazla olduklarını gidince daha iyi kavradım, zaten onların da bulunduğu belli başlı mahalleler var onların dışında herkes Türk. Ben geçtiğimiz birkaç gün oradaydım yanıyordu ortalık . Eylül ayının ortasına kadar böyleymiş sanırım. Barınma işini ne yaptın diye sorarsanız direk 1+1 ev aldım. Denize girmedim deniz için herkes Arsuz'a gidiyor. Benden bu kadar kolay gelsin
    Hocam yeterli diploma çünkü orada da e-kayıt yaptırmayanlara yaptırıyorlar bir de öğrenci bilgi formu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR Woo Woo

Hocam yeterli diploma çünkü orada da e-kayıt yaptırmayanlara yaptırıyorlar bir de öğrenci bilgi formu var

Kardeşim 1+1 evi ne kadara tuttun bide tek kişi misin? Hiç gözün korkmadı tek kişiye

Hocam yanlış olmasın 50-60bine falan denk geldi. Tek kişiyim. Yok ya korkmadım zaten yemeğimi falan yapabiliyorum
    Anladım hocam siz direk aldınız Ben kiralamayı düşünüyorum 1+1 ama çok da pahalı birşey olmamalı sonuçta milletvekili çocuğu değiliz

Birikimleri vardı zaten bizimkilerin de. Elini çabuk tut derim üniversite açıldı diye kiralar yükselebilir
  • Beyler bugün burda hissedilen sıcaklık 45 dereceydi ona göre gelince şaşırmayın
  • Yetkili Bi Abi kullanıcısına yanıt
    Mersinden geldiğim için sıkıntı olmadı ama cidden bunaltıcı bir hava vardı.
    Şu denizciler için yapılan bina çok cix duruyor yalnız..

• evet denizciler için yapılan bina baya iyi duruyor sanırım yemekhaneyi de oraya alacaklarmış. ve o binanın terasını kantin yapacaklar diye duydum tam emin olmamakla birlikte
    Kardeşim herhangi bir yurt ev vs çıkmadıysan bana ulaş bir teklifim var sana özel mesaj yolu ulaşırsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.