Şimdi Ara

İSKİ Abonelik İsim Değişikliği Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tapusu dedemin üzerine kayıtlı binada ve su faturası dedemin üzerine olan dairede oturmaktayım.
    Yaklaşık 1 yıl önce evlendiğimde oturmaya başladım ve evlilik sonrası kimlik vs işlemleri derken adresimi oturduğum daire ile güncellendi.

Benim sorum fırsatını bulmuşken (yani yıllık iznimde) faturayı üzerime almak istiyorum ama;http://www.iski.gov.tr/web/statik.aspx?KID=1001013 bulinkte yer alan "Abonelik müracaatı yapan kişinin İstanbul ili sınırları içinde NVİ Adres Kayıt Sistemi’ne (İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Adres Kayıt Sistemi) kaydı var ancak abonelik işlemi yapılacak adresten farklı ise; mal sahibi ise tapu fotokopisi kiracı ise kira kontratı fotokopisi gerekmektedir." ibaresi kafamı karıştırdı.

Yani mal dedeme ait, adresim oturduğum dairede görünmekte ve ben gerekli işlemleri halletmeye gitmek istediğimde ev sahibi veya kiracı olmadığım için bir sıkıntı çıkarmı?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, sağolun.
     İSKİ Abonelik İsim Değişikliği Hakkında?

• Okumayın, zebanili hikaye + CSB.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Okumayın, zebanili hikaye + CSB.

Kusura bakmayında yardım istediğim konu hakkında bilip bilmeden "Okumayın, zebanili hikaye + CSB." şeklinde nerenizden atıp tutuyorsunuz?

Biraz saygılı olun açık açık yazmışım, şurda kafama takılan bir konu hakkında bilgi almak istiyorum, yaptığınız yorum çok seviyesizce
  • Hocam burası 10-16 yaş aralığında bi bölüm oldu artık, sorunuza cevap alamazsınız büyük ihtimal burada. Konu dışı özel'e açabilirsiniz konuyu belki orda yardım ederler.
  • Hocam isim değişikliğini o evraklar olmadan telefondan arayarak yapabiliyorsun ben öyle yaptım sadece tc.no istiyorlar. Yeni mukavele numaranıda söylüyorlar telefondan

Edit: Ayrıca depozito bedelini normal fatura ödeme yerinden fatura öder gibi ödüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler swoft -- 13 Mayıs 2015; 11:09:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

Hocam burası 10-16 yaş aralığında bi bölüm oldu artık, sorunuza cevap alamazsınız büyük ihtimal burada. Konu dışı özel'e açabilirsiniz konuyu belki orda yardım ederler.

Bilgileriniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler swoft

Hocam isim değişikliğini o evraklar olmadan telefondan arayarak yapabiliyorsun ben öyle yaptım sadece tc.no istiyorlar. Yeni mukavele numaranıda söylüyorlar telefondan

Edit: Ayrıca depozito bedelini normal fatura ödeme yerinden fatura öder gibi ödüyorsun.

Bilgileriniz için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.