Şimdi Ara

ıslak mendil ile pc temizledim klavye bazı yerleri calısmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkdaşlar ılsak mendil ile bastırarak klavyeyi temizledim her zmn yaptıgım şey yani ama pc kapalıydı ve sarj vb. girişi herşeyi
    cıkardım öyle temizledim pc actıgımda a6 yazıyordu ne biliyim başka harfler başka birşeyler yazıyodu sonra pc yi kapatım dışarı gittim 1 saat geri geldim bazı tuşların calıstıgını gördüm normal düzelmiş ama şu anda sadece

sol-capslock sol-shift sol-ctrl fn ve sol-windows tuşum calısmıyor yapışkan tuşlara baktım klavyeyi söktüm baktım üfledim cıkardım taktım
    ayarlardan denedim ama bi türlü yapamadım dedim herhalde bozuldu ya tuşlar fln dedim klavye alcaktım sonra lan bide ekran klavyesinden deneyim dedim baktım aynı şekilde ekran klavyesindede calısmıyor bu sol taraftaki tuşlar aynı şekilde calısmıyor
    numlock acık kaldı vb. yazıyo forumlarda vb. basılı tutuyorum ayarlara girip yapıyorum ama hiç birşekilde olmuyo sorun şurda aslında pc kapalıyken nası oldu ?? tamam teknik sıkıntı olsa anlarım ama ekran klavyesinin calısmaması ayrı bir durum!
    aygıt yöneticisinden kaldırdım tüm klavyeleri pc yeniden başlatım tekrar kurulu vaziyete geldi klavye aygıtlarrı fln kaldırsamda güncelleseme hiç bir farkı olmuyor saten son srüm diyor güncellemde
    cözüm bilen varsa yardım pls :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cor38 -- 18 Ağustos 2017; 17:35:42 >

• Klavyeniz bozulmuş. Windows'un yeni sürümü donanımları iyi algılıyor muhtemelen, fiziksel klavyede çalışmayan tuşlar ekran klavyesinde de çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • islak mendille temizlemeyle klavye bozulmaz. sistemle alakali bir durum olabilir. klavye bozulsa sanal klavye calisirdi. sistem geri yukleme yapin yada bilgisayarcı dan destek alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tuşlar çalışmıyor ?
  • Bırakın kurusun birkaç gün. Klavyeye sıvı teması yapılması önerilmez ve klavyeyi bozar.
  • Aynı ıslak mendille temizleme işini arkadaşım yapmış ve onun da laptop klavyesi bozulmuştu. Değiştirmekten başka çaren yok gibi görünüyor. Onun klavyesi üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen düzelmemişti.
  • Yapısı itibarı ile klavye zor düzelir. Yenisini almanız en kuvvetli ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klavye bozulmuştur. yenisini al geç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.