bende sana diyorum ki bunun için azrail'i bile kapısından kovmuş, diz çökürmüş ceylani şeyhine mi ibadet ediyoruz? |
İslamcıların yıllardır süren palavralar ile şaka maka iktidar sahibi olmaları. (8. sayfa)
-
-
Alıntı
metni:Allah için ibadet edeceksiniz Azeri şu bu fani varlıklar sizi kurtaramayacak. Okuduğunu anlamayıp yine aynı soruyu sorman dalgaya aldığını ve art niyetli olduğunu gösteriyor. O yüzden bu sana son mesajım olacak.
-
ben bu tarikatçılarla dalga geçerim. sonuçta konumuz ile alakalı. o yüzden net sordum. şimdi gavs'a mı yoksa garanti olsun diye ceylaniye mi tapıyoruz?
-
Bak işte zekisin yanlış yaptıklarını idrak edebiliyorsun. İslam'ın bunu emretmediğini biliyorsun sen neden doğrusunu yapmıyorsun? Kur'an ve sünnete erişimin var seni alıkoyan nedir? Senin mantığını biliyorum. "Nasılsa o insanlar inanıyorum deyip dine uygun olmayan işler yapıyor haşa İslam bu ben ne uğraşacağım" deyip işin içinden sıyrıldığını zannediyorsun. O gavs ceylaniye diye saydıklarını örnek kabul edeceğine sen doğrusunu yap İslam'a uygun olanı sen insanlara örnek ol. Onlar kendi yaptığından dolayı sorumlu olacak sen de kendi yaptıklarından dolayı sorumlu olacaksın. O halde bu insanlar şeyhe tapıyor diye onları rol model alacağına sürekli bu örneği vereceğine Kur'an ve sünnet ne emrediyorsa doğrusunu yap.
-
Alıntı
metni:Onlar kendi yaptığından dolayı sorumlu olacak sen de kendi yaptıklarından dolayı sorumlu olacaksın. O halde bu insanlar şeyhe tapıyor diye onları rol model alacağına sürekli bu örneği vereceğine Kur'an ve sünnet ne emrediyorsa doğrusunu yap. Ağzına sağlık. İşlerine gelirse..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madem her koyun kendi bacağından asılıyor ki öyle olduğunu savunuyorum. Forumdaki zibilyon tane arkadaşta, en basitinden ateist olanlar tecavüzcüdür, sapkındır, kötüdür gibi yaftalamaları bırakması lazım değil mi ? Bu forumda bile ağzından din düşürmeyenlerin açtıkları eskiden konuları görüyoruz. Madem gerçek İslam bu değil, bir zahmet kutsal kitabı eline alıp sallayanlar artık doğru yolu bulsunlar.
Burada gelip üst perdeden Ütopik yazılar yazmak, yorumlar yapmak çok kolay. Gidip de her gün milleti aptal yerine koyup burada sayfalarca yorum yazanlara da aynı tepkiyi bekleriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 22 Kasım 2024; 22:17:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıllardır başkasının iktidar olamamasını sebepleri nedir?
Kendileri mi stemiyorlar?
Halka güven mi vermiyorlar.
Bu memlekete mi ait değiller?
Aklıma gelenler bunlar, sayısı daha da arttırılabilir.
1453-1923 arasında Osmanlı devletinden tek bir bilim insanı yok, insanlık yararına buluşları ile ön plana cıkan, tüm insanlığa gerçek bir katkısı olan. Cunku Osmanlı buna izin vermez. Osmanlı, islamcı,halifeci, baskıcı, cahileyici, saçma bir düzendi. Türk halkı 600 yıl o düzen altında ezildi ancak ölmedi. 1923 'te Cumhuriyeti Atatürk ten önce Türk halkı istedi. Atatürk sadece bu konuda öncü oldu. Türk halkına İslam giysisi bir türlü uymadı , yine uymaz, boşuna uğraşmayın. Yaşamınızı daha verimli başka işlerle değerlendirin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatımda duyup gördüğüm ender saçma sapan yazılardan birini okudum.
Döneminde 3 kıta üzerine hakimiyet kurarak dünyanın en büyük Türk mparatorluğu haline gelebilmiş bir devleti Türk halkı benim gibi takdir edip her daim yüceltir diye düşünüyorum.
Ne diyelim Allah selamet versin.
Sen İslamı inkar edersen ahirette cehennemi kabul etmiş oluyorsun Alaattin. Orada pişman olsan bile mazeret veya bahanelerin direkt reddedilecek Alaattin. Dünyaya dönmek istesen de arada berzah olduğu için kabul edilmeyecek. Ayrıyeten azabın en fazla olduğu en yakıcı cehenneme inkarcılar girecek. Ahirete tövbe etmeden gidersen vay haline senin Alaattin.
Türkiyede 90 bin cami varmış 15 bininde imam yok yani namaz kıldıracak din görevlisi yok. Namaz kıldırmanın da bir adabı var eğitimini almak sureleri ayetleri güzel hatasız okumak. Diyanet şimdi üniversite mezunu tercih ediyor onları da 1 yıl diyanet akademiye alıyor. Nitelikli insanların görevlendirilmesi için uğraşıyor. Yani sizin dediğiniz gibi imamlara maaş verilmesin rastgele cemaattan bir gönüllü kıldırsın diye bir görüşün hiçbir mantıklı yanı yok. Bunu aynı zamanda bilgilendirme amaçlı yazdım.
Sen dünyadan gidip döndün mü ki "dünyaya dönmek" diye birşeyler anlatıyorsun
Bir de, senin ahiretinde benim ne olacağımdan sana ne? Ahiretinde sen kendini düşün, neden beni kendine dert ettin ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
acı ama gerçek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X