Şimdi Ara

İşlek Caddede ki Dükkanda Ne Açmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar işlek cadde de 15 metrekare bir dükkanda kiracıyım.
    Şu anki işim(tarım makineleri) kötü gitmesi sebebiyle başka bir işe geçmeyi düşünüyorum. Dükkanımızın bulunduğu bölge
    otobüs garının yakınında önünden günde çok fazla insan geçiyor. O bölgede ki insanlar genellikle köyden şehire bir şey almak için gelen insanlar. Yaşları ortalama +40 civarında ve çoğu köylü. Yani müşteri potansiyelini düşününce gıda sektöründe minik bir şey açmayı düşünüyorum.

Şu an aklımda
    1-) Simit, Ekmek, gevrek, tatlı satan bir minik pastane tarzı
    2-) Büfe (su, ekmek, sigara)
    3-) Çiğköfteci

Bu 3'ünden birini açmayı düşünüyorum. Etrafımda çok market tarzı yerler var. 30 metre ilerimde doğanyatağının yine küçük (15-20 mkare) dükkanı var, sadece ekmek ve sigara satıyorlar. Etrafta hiç çiğköfteci yok ama bunun olmamasının sebebi belki tutmadığındandır bilemiyorum.

- Dükkan dediğim gibi çok işlek bir yerde, tam köşede kutu gibi bir şey kirası 1500tl
    - Müşteri potansiyeli genellikle köylüler toptan alışverişi çok yapıyorlar.
    - Şu anki işimi bırakma sebebim, kira ve faturaları ödedikten sonra bir asgari ücret anca kalıyor.
    - Sizce ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir?

• Merhaba, Tek bir ürün odaklı açmayın derim yani simit odaklı veya döner odaklı olmasın, tostundan simidine böreğine ve tabiki gözlemesine (köy şehir her yerde iş yapar) her ürününün satışını yapın, ürünleri menülendirin yanında patates ve içecekli (gazlı-gazsız içeceklerin tamamı ve en önemlisi demleme çay) menüler olsun. Bu değişim sonrasında reklam için sosyal medyayı son derece etkin kullan. Satışını yapacağın yerde ürün kalitesi, hijyen ve tabiki serviste mükemmeliyeti sağlayarak iyi sonuçlar elde edebileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C704DB7A -- 2 Temmuz 2019; 18:49:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.