Şimdi Ara

İŞLEMCİ 8O DERECE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni sistem kurdum işlemci 80 derece neden kaynaklanıyor olabilir? everest den baktım cekirdekler 40 derece

880gm-d2h
    amd x4 955 3.2mhz
    4 gb kingston 1333 cl7
    hıgh power element 400w 120w 300w değerlerinde
    80 gb ide hard disk fat32 sistem
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İşlemci boştamı yoksa yük altındamı 80 derece gözüküyor, Ayrıca cpu soğutucu amd stok fanmı yoksa ayrı bir soğutucumu kullanıyorsunuz? Benim aklıma gelen ilk şey termal macun, kaliteli bir termal macun kullanın ve ince bir tabaka olarak sürün.
  • aida64 yükle yanlış gösteriyor.80 derece cpu 40 derece çekirdek zaten olamaz.ayrıca söylemesi ayıp hangi akla hizmet harddisk formatı fat32
  • Benim işlemcim AMD X4 955, yük üstünde BIOS'ta sıcaklık 35/90'a kadar çıkabiliyor. Yeni bir işlemci soğutucu alıp, termal macunu yenileyecem, böyle bir sıcaklık olamaz...
  • pcyi toplayan servis fat 32 atmış boyut küçük diye iyi oluyomuş öle okumuştum netten ama bence en iyisi ntfs tabi kendim format atıcam işlemci fanıda stok falan termal macun kullanmamış olabilirlermi birde anakart biosunda ilk açtıgımda 39-45 arası gösteriyor windows açılınca everest 79-80 anlamadım gitti :( 4 çekirdeğin ısısı ise 40 işlemci 80 iken

aida64 progtamı ilede 36-41 gösteriyo

bütün değerler boştaki değerlerdir nedir bu çelişki programmı hatalı everest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend_01 -- 1 Mayıs 2011; 12:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend_01

pcyi toplayan servis fat 32 atmış boyut küçük diye iyi oluyomuş öle okumuştum netten ama bence en iyisi ntfs tabi kendim format atıcam işlemci fanıda stok falan termal macun kullanmamış olabilirlermi birde anakart biosunda ilk açtıgımda 39-45 arası gösteriyor windows açılınca everest 79-80 anlamadım gitti :( 4 çekirdeğin ısısı ise 40 işlemci 80 iken

en güvenilir yer biostur ki görmüşsün 80 derece olmadığını.
    ortada çelişki yok everest eski program aida64 olarak devam etti ve ediyor.yani 80 derece yanlış.
    sen bırak onu bunuda hardisk formatını düzelt.yada düzelttir.töbe ya adam hafıza kartına format atıyo sanki fat32

• quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

Orijinalden alıntı: legend_01

pcyi toplayan servis fat 32 atmış boyut küçük diye iyi oluyomuş öle okumuştum netten ama bence en iyisi ntfs tabi kendim format atıcam işlemci fanıda stok falan termal macun kullanmamış olabilirlermi birde anakart biosunda ilk açtıgımda 39-45 arası gösteriyor windows açılınca everest 79-80 anlamadım gitti :( 4 çekirdeğin ısısı ise 40 işlemci 80 iken

en güvenilir yer biostur ki görmüşsün 80 derece olmadığını.
    ortada çelişki yok everest eski program aida64 olarak devam etti ve ediyor.yani 80 derece yanlış.
    sen bırak onu bunuda hardisk formatını düzelt.yada düzelttir.töbe ya adam hafıza kartına format atıyo sanki fat32

hemen formatı attım dostum zaten gereksiz program da çoktu arkada onca gereksiz şeyler açıktı en yakın zaman da sata2 ye geçicem :D ve 64 bit şimdilik 32 bit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7600x boşta 70-80derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.