Hadi hayırlı olsun, yarın elime ulaşmazsa cumartesi öğlen şubeden teslim alır kurarım. Bilgisini yazacağım buraya |
İşlemci 90° çalışıyor (3. sayfa)
-
-
@kunGFu'nun dikkat çektiği durum yaşanmaz ve elinize ulaşırsa ilk işiniz kutu kontrolü yapmak olsun.
350 TL civarında olan bir ürün için süper fiyat. Hayırlı olsun, iyi soğutmalar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 10 Aralık 2020; 12:58:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bakma bunlardan herhangi biri senin isini gorecek bence cunku senin suan kullandigin 285gr yarisi plastik vs fan desen 160gr alu yaprak yapar o da cok kotu bir tasarim, heatpipe yok. Ne alirsan al bundan iyi olur. Snowman gostermistin, o 9cm lik fanlara sahip o da iyi degil be hocam ama onun 12cm cift fanli modeli vardi, T6 Ultra diyorlar o daha iyidir 9cm likten, 209 liraya o da düsünülebilir. Reeven e12 de düsünülebilir. bir tane daha alternatif var dark freezer 12r... fiyatlar cok yakin bunlarin, silentium fera 3 daha bir hosuma gitmisti lakin 300 liraya geliyor. Arkadaslar tanidik bildik, performansindan emin oldugu ürünleri öneriyorlar. Ya cünkü öneri yapmak bir sorumluluk. Bende bir iki gün beklersen dark freezer hakkinda yorum yapabilirim demistim. En azindan dandik cikarsa bile elindeki secenekler azalir, secim kolaylasir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Almissin bile hayirli olsun Az daha bekleseydin diyecektim, vardir bunda da bir hayir, dun geri donemedim, kusuruma bakma. Hadi hayirlisi bakalim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Estağfurullah ne kusuru asıl siz kusura bakmayın bu kadar yorduğum için Termal macunu satan firma yan sokağımdaymış gidip elden aldım soğutucu için en geç pazartesi elime ulaşacağı yazıyor. Evet biraz alelacele aldım fakat şimdi kafama takıldı, Bu 10. nesil işlemciler LGA1200 anakartlar ile çalışıyor. 1200 pin için piyasada resmen kimse bilgisini vermiyor uyumlumu değilmi diye. Biraz tribe sokmuş olabilirim kendimi ama şuan kullandığım fan ekstra aparat ve ona tutturulan klipler ile oturuyor yerine.
Reeven e12'nin uyumlu olup olmadığından şüpheliyim. Sorun olmaz, oturur diye düşünüyorum. Olmadı geri gönderip tekrar deneyeceğim şansımı
-
quote:
Orijinalden alıntı: BrokoliHDEstağfurullah ne kusuru asıl siz kusura bakmayın bu kadar yorduğum için Termal macunu satan firma yan sokağımdaymış gidip elden aldım soğutucu için en geç pazartesi elime ulaşacağı yazıyor. Evet biraz alelacele aldım fakat şimdi kafama takıldı, Bu 10. nesil işlemciler LGA1200 anakartlar ile çalışıyor. 1200 pin için piyasada resmen kimse bilgisini vermiyor uyumlumu değilmi diye. Biraz tribe sokmuş olabilirim kendimi ama şuan kullandığım fan ekstra aparat ve ona tutturulan klipler ile oturuyor yerine.
Reeven e12'nin uyumlu olup olmadığından şüpheliyim. Sorun olmaz, oturur diye düşünüyorum. Olmadı geri gönderip tekrar deneyeceğim şansımı
Bu sabah geldi aşağı yukarı 2.5 saat sürdü kurmam daha önce kule tipi soğutucu kullanmadığım için ilk seferimdi. En sonunda kurdum ve gerçekten herkese çok teşekkür ediyorum ilgilenen boşta durduğunda 30-32 derece RDR 15 dakika ilerledim maximum değere çıkması için 45-50 derece.
-
Kendine faydası olmayan soğutucu alırsanız öyle olur
Hadi ho güle güle kullanın.
Ramlerde doğru slotta sanırım artık.
90 derecede umarım uzun süre kullanmamışsınızdır, yoksa ırzına geçmiş olma ihtimaliniz çok yüksek işlemcinin. İleride acısı kötü şekilde çıkabilir.
-
Ders oldu, umarım bu başlığı fan tercih edecek arkadaşlar görür ve aynı hataya düşmez, 80 liraya mal oldu sadece allahtan
Çok teşekkür ederim
Evet ramler single değil dual channel artık
-
Yok hayır bilgisayarı 1 ay önce Red Dead Redemption'u 1 hafta önce aldım totalde 6 saat falan 80-90 derecede kullandım. Fark ettiğim gibi kapattım zaten.
-
Hadi gecmis olsun
Sevindim
O kadar kullanmadan birsey olmaz, sikinti yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X