Şimdi Ara

İşlemci anakart önerebilirmisniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,ŞUAN FX6100 işlemci,Nvidia gtx 560 Ankartımın modelini hatırlamıyorum Msi bir kart.

intel sistem kurmak istiyorum 2008 civari topladıgım sistemde q8200 vardı ve bir kere mavi ekran hatası aldıgımı hatırlamıyorum ama amd işlemci aldıgım gunden beri kaç kere mavi hatası aldğımı da hatırlamıyorum o kada çok aldımki işlemcinin tırt olduğu söyleyebilirim.Bu sebeple tekrar İntel sistem kurmak istiyorum Gtx 980 Ti alıcam ekran kartı olarak,buna darboğaz yapmayacak ve bf4 vs oyunlarda yüksek fps alabilceğim bir işlemci ve buna uygun tercihen msi yada güvendiğiniz sağlam anakart önerirmisiniz.Msi tercih etmemin sebebi gerek bios kullanılabilirliği olsun,gerek kalitesi olsun bana güven verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 30 Temmuz 2015; 18:57:31 >

• mavi ekran hataları işlemci yüzünden olmaz anakart ekran kartı yüzünden olabilir.işlemciler fabrikasyon hatalı olmaz öyle olsa işlemciyi garantiye gönderen bir çok insan görürdük.bütçe belirtmeden tavsiye olmaz.
  • msi z97 gaming 3 veya gaming 5(bütçene bağlı) yanınada i5 4690k
  • İkinize de teşekkür ederim,Aerosol 34 iyi uçuşlar
  • mavi ekran hataları işlemci yüzünden olmaz

amdyi intelden çok kullandım. mavi ekran diye bir şey yok. sistemindeki başka birşeyle alakalı
  • Valla hocam pc 2 gün açık kalsın kesin alıyorum hatayı,yada bazen takılmaya başlıyor ve tık mavi ekran geliyor.Sürekli olan bişey değil ama insanın canı sıkılıyor.Yorumun için teşekkür ederim bu arada.
  • Téquila kullanıcısına yanıt
    Bu böyledir yani bütün işlemciler hata verdi diyelim AMD ne satacak ? O kadar amd kullanıcısı var bunların sistemleri mavi ekran vermiyor mu ? Yapmayın allah aşkına kırık yumurta çıktı diye tavuklara küfür etmektir bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.