Arkadaslar merhaba , sistem toplamamda yardimci olurmusunuz bu islerden pek anlamiyorum da elimde bagzi parcalar mevcut
Monitor ASUS VS238H 23'' DVI + HDMI LED FULL HD BLACK Kasa COOLERMASTER RC-922XM-KKN1 HAF XM MID TOWER CASE STEEL BODY BLACK PSU CORSAIR RMX SERIES RM750X 750W 80 PLUS GOLD CERTIFIED FULLY MODULAR HDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 HDD WESTERN DIGITAL WD1003FZEX CAVIAR BLACK 1TB SATA3 SSD Crucial MX300 275GB M.2 MSI Radeon RX 580 8GB Gaming X
Elimde bu parcalar var bunlara uygun islemci anakart ve ram olarak ne almaliyim 7700k i onermislerdi ama forumlarda isinma sorunu vs oldugu soyleniliyo ani sicaklik artisi fln vs benim kasaya sivi sogutma olurmu onuda bilmiyorum Genelde mmorpg tarzi oyunlar oynuyorum wow diablo fln
hocam amd mmorpglerde pek iyi anlatilmiyo bu islemci sikinti yaratmazmi
islemciyi 7700k alsam ram anakart ve sogutucu olarak neyi tavsiye ederdiniz birde benim kasaya sivi sogutma oluyomu ?
quote:
Orijinalden alıntı: mexolix
hocam amd mmorpglerde pek iyi anlatilmiyo bu islemci sikinti yaratmazmi
O eskidendi kardeşim.. şimdiki Ryzen işlemciler intel ile aynı performansa sahip her türlü oyunda.. bir sıkıntı olmaz yani, çekinmeden alabilirsin.. ben de aldım, 1 - 2 gün içinde aynı işlemci ve anakartı kullandığım sistem detayını imzamda göreceksin.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: mexolix
islemciyi 7700k alsam ram anakart ve sogutucu olarak neyi tavsiye ederdiniz birde benim kasaya sivi sogutma oluyomu ?
islemci i7 7700k anakarti Asrock Fatal1ty Z270 Gaming K4 sogutucu Corsair Hydro Series H100i v2 yada NZXT Kraken X62 ramde Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz (CMK16GX4M2B3200C16) alsam bi problem cikartirmi beni tek korkutan kismi su ani sicaklik artisi intelden de hic bi cevap yok ryzen sisteme ise online oyunlarda pek guvenim yok cok kararsiz kaldim biran oncede almak ta istiyom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme