Şimdi Ara

islemci bosta 35-45derece % 100yukte 55-56derece anormal degilmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel i5 3570 islemcim bios acilis ekraninda 44-45derece gozukuyor
    Bilgisayar acikinca aida64 ile 35-37derece
    Prime95 15dk dir testette % 100 yukte 55-56derece gecmedi
    Bosta sicaklik neden fazla ?
    Islemci sogutucu coolermaster hyper212x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 9 Mart 2015; 20:43:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gustawa G kullanıcısına yanıt
    ilk defa açınca biraz sıcak olur sonra soğumaya başlar sıcaklıklar gayet normal
  • hocam benim boşta 45 derece kullanımda 80 derece falan. sadece internet kullanımında birde oyuna girince falan düşünün artık. lenovo bilgisayar birde o kadar eski bir makina değil.
  • Anladim saolun yorumlariniz icin. Laptop kendi basina ayri bi skinti :)

• Bence normal değil çünkü boşta ile prime95 testi arasında daha fazla fark olması gerekirdi. Sizin boşunuz biraz yüksek bir terslik var gibi . Şöyle örnek vereyim i5 4670K kullanıyorum ki voltaj var stock 1.1v değil 1.22v açılış sonrası 28 derece fakat prime95'de anlık max 67 standart 60 seviyelerinde gezdiriyor eşittir net iki katı sıcaklık var ama sizde oran daha düşük bir adım ötesi beni geçelim soğutucum farklı fakat çok yakın arkadaşım 212X kullanıyor boşta 30 alıyor max 35 olsun 40'ı mümkün değil görmedi. Sizin ya kasa içi hava akımınızda (içeri soğuk hava desteği), ya egzos fan problemi (içerideki sıcak havanın dışarı tahliyesi) yaişlemci ile soğutucunuz arasındaki macun problemi (kalitesi ya da kurumuş olabilir) yada başka bir şey. Kasanın etrafının rahat olduğundan emin olun duvara ya da başka bir yere yaslamayın havayı rahatça alıp dışarı atabilsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd fx6100 ile kullaniyordum bosta 28derece flandi ayni kasada intele gectim boyle oldu sogutucunun ustunden bastirmistim oturmasi icin yamulmus olup onla alakali olabilirmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.