Şimdi Ara

İşlemci çekirdeklerini kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd fx 8320 mevctut bir kaç yıl önce sistemsizlikten sniper ghost warrior oynayamıyordum şimdi ise sistemim olduğundan oynayamayacağım hiç aklıma gelmezdi oyun 4 çekirdekten fazlası için "assertion failed !!! =8-0" gibi bir hata veriyor şimdi çekirdek kapamak istiyorum ama sıkıntısı olur mu veya tekrar açtıktan sonra problem olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodyberry

Amd fx 8320 mevctut bir kaç yıl önce sistemsizlikten sniper ghost warrior oynayamıyordum şimdi ise sistemim olduğundan oynayamayacağım hiç aklıma gelmezdi oyun 4 çekirdekten fazlası için "assertion failed !!! =8-0" gibi bir hata veriyor şimdi çekirdek kapamak istiyorum ama sıkıntısı olur mu veya tekrar açtıktan sonra problem olur mu?

bu oyuna özel bir şey söyleyemeyececeğim.lakin fazla çekirdek zarar vermez yada ghz zarar vermez..sistemin en azını söylerde üst sınırını ilk duydum..varsa böyle bir durum kapatabilirsiniz tabiiki.zarar vermez açıncada bir şey olmaz..bence bu oyun için yabancı sitelerin forumlarınnda bir dolanın..oradada buna benzer bir şey yaşanmışmı görün..kolay gelsin
  • başlata bas arama yerine msconfig yaz çıkan sonuca tıkla. açılan pencerede önyükleme sekmesine tıkla sonra gelişmiş seçeneklere. işlemci sayısı kutucuğunu tıkla ve oraya 4 yaz. uygula tamam ve yeniden başlat. çekirdek kapatma çoğunlukla biostan yapılır ama her anakartın biosu farklı olduğundan en kesin yol benim anlattığım yoldur. oyunla işin bitince o kutucuktaki işareti kaldırırsın herşey eskiye döner.
  • üstat zaten bir sınırlama yok ama oyun içinde böyle bir hata gelişmiş yabancı forumlarda söylenende D'den C'ye aldım düzeldi ya da 6 çekirdek 7 çekirdekliydi çekirdek kapadım düzeldi yani inat ettim ben bu oyunu oynayacağım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodyberry

üstat zaten bir sınırlama yok ama oyun içinde böyle bir hata gelişmiş yabancı forumlarda söylenende D'den C'ye aldım düzeldi ya da 6 çekirdek 7 çekirdekliydi çekirdek kapadım düzeldi yani inat ettim ben bu oyunu oynayacağım :D

bencede tercih veya kuruluma yönelik bir hataydı..neyse buldunuz ya sorun yok...iyi oyunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.