Şimdi Ara

işlemci çok ısınıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, bundan 2 ay öncesine kadar pc yük altında 48-49 dereceyi geçmiyordu fakat şu son 2 haftadır boşta 55 yük altında 85-90 dereceye çıkıyor durduk yere neden bu kadar arttı bu ısı anlamış değilim.bu arada işlemci intel e5300 2.6 ghz çift çekirdek.bu konuda cevap yazacak birisi varmı acaba

• fan dönüyormu baktın mı hiç acıp tozunu aldınızmı kasanın
  • kasayı aç cpu fanı dönüyor mu bak tozlanmışsa teknik servislere götür hava tuttur tutarkende fanları elleriyle tutsunlar döndürmesinler hava tutmuşken aradaki macunuda yenilet kendin bilmiyorsan macera arama elektirik süpürgesi felan uğraşma ver 10tl hava tutarlar macunda sürerler fazla almazlar kolay gelsin
  • kasadaki tüm parçaları 3 ay bir söküp detaylı bir şekilde temizlerim(tozları). ayrıca cpu fanı gayet düzgün çalışıyor onunla ilgili herhangi bir sorun yok ve şuan kasayı 2 adet 8 cmlik fan soğutmaya çalışıyor fayda etmiyor.termal macunuda var.işin içinden çıkamadım valla.
  • güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedektr

kasadaki tüm parçaları 3 ay bir söküp detaylı bir şekilde temizlerim(tozları). ayrıca cpu fanı gayet düzgün çalışıyor onunla ilgili herhangi bir sorun yok ve şuan kasayı 2 adet 8 cmlik fan soğutmaya çalışıyor fayda etmiyor.termal macunuda var.işin içinden çıkamadım valla.

vatandan 7tl lik ''XILENCE SILVER TIN'' AL başka bir macun alma. sonra anlamıyorsan pc ciye götür başında dur ki iyi sürsün. termal macun ince ve her tarafa kredi kartı vs. gibi bir şeyle düzgünce yayılması lazım. anlıyorsan kendin yapabilirsin. termal macunu kenarlara taşırtmamaya çalış iletken değildir ancak orada ısıyı hapseder. taşarsa orayı sil. PC'cide kullanılan termal macun değil bembeyaz arko krem gibi bir şey bide 10tl istiyorlar. sen macunu al ve götürt. adam kendi malından sürmesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Cpu fanı çok ses çıkarıyor...
    15 yıl önce açıldı
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.