Şimdi Ara

işlemci değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda kullandığım işlemci pentium e5300 bu işlemciyi core 2 duo 8300 ile değiştirmeyi düşünüyorum ne kadar bi performans farkı olur acaba gözle görülür derecede olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: cosmus

Şu anda kullandığım işlemci pentium e5300 bu işlemciyi core 2 duo 8300 ile değiştirmeyi düşünüyorum ne kadar bi performans farkı olur acaba gözle görülür derecede olurmu

CPU-Z ile bir anakart modelini atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. Bir de güç kaynağı kaç Watt ?
  • Güç kaynağım 450 watt
     işlemci değişimi
  • işlemcinin hakkını verecek bir ekran kartı kullanmıyorsan çok faydası olmaz ekran kartının modeli ne?
  • r7 240
  • up
  • elindeki işlemci amd 240 ekran kartına yeterli ama oyunlar 2-4 çekirdeğe duyarlıdır bazı oyunlarda faydasını görürken bazılarında hiç fark göremeyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fark illaki görürsün ama yeni alacağın işlemci de oyunlar için yetersiz olduğundan işine yaramayabilir.
  • Nasıl yani oyunlarda yetersiz kağıt üzerinde pentium e5300 den her yönüyle iyi ?
  • pentiumdan iyi de sonuçta alacağın işlemci de yeni oyunlar için yetmeyecek. Almışken eğer anakartın da destekliyorsa quad serisinden almaya çalış.
  • http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-g41mt-es2l_10/specs/

Buradan bakıp parça değişikliğini yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.