Bildirim
İşlemci değişimi sonrası format
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 18:27:23 > -
ekran kartında gerek var mı peki? -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 18:28:56 > -
Anakart değişimi haricinde cpu, ekran kartı, bellek değişimi gibi işlemlerde formata gerek yoktur.
Nividia karttan amd ye yada tam tersi geçişlerde bazen driver çakışması olabiliyor format atıp temiz kurulum yapmak gerekebiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: norikaa
Arkadaşlar AMD Phenom II X4 965'den Amd FX 8350'ye geçiş yaptım kutusunda uyuyor şuan, aklıma takılan birşey var.
Şimdi bu işlemci değişiminden sonra sizce format atmalı mıyım ? Anakart değişiminde falan illaki gerekiyor fakat cpu'da da böyle bir gereklilik var mıdır sizce?
gerek yok format atmyaa ancak acılmama gıbı durumlar olursa yenı ıslemcıyı takınca bıos son surume yukseltmenız gerekebılır -
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Anakart değişimi haricinde cpu, ekran kartı, bellek değişimi gibi işlemlerde formata gerek yoktur.
Nividia karttan amd ye yada tam tersi geçişlerde bazen driver çakışması olabiliyor format atıp temiz kurulum yapmak gerekebiliyor.
ud3p + 8320 den z87 plus + 4670k ya geçtim, format falan atmadım sıkıntısız 5 ay kullandım aynı işletim sistemini.
kullandığım işletim sistemi win 8 bu arada. -
quote:
Orijinalden alıntı: shagunz
quote:
Nividia karttan amd ye yada tam tersi geçişlerde bazen driver çakışması olabiliyor format atıp temiz kurulum yapmak gerekebiliyor.
ud3p + 8320 den z87 plus + 4670k ya geçtim, format falan atmadım sıkıntısız 5 ay kullandım aynı işletim sistemini.
kullandığım işletim sistemi win 8 bu arada.
Ne mutlu size. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: shagunz
quote:
kullandığım işletim sistemi win 8 bu arada.
Ne mutlu size.
Keşke ben de Amd'den İntel'e ya da İntel'den Amd'ye geçme durumum olduğunda format atmadan bir süre kullansam...
-
Bence'de gerek yok bunun için format atmaya. -
Evet atmadım sorunsuz kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X