Şimdi Ara

İşlemci değişimi sonrası görüntü gelmiyor, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msi x570 pro carbon WiFi anakartım mevcut, 3600x işlemcimi 5700x3d ile güncellemek istedim. Bios güncel olmasına rağmen işlemci değişimi sonrası ekran açılmıyor, siyah ekranda kalıyor. Bios pili çıkartıp bekledim, ramleri tek tek taktım, yerlerini değiştirdim yine nafile. Kaçırdığım bi nokta mı var yoksa cpu mu bozuk (anakartta cpu ışığı yanıyor açılınca). 3-4 saattir bununla upraşıyorum, bi akıl verin lütfen (eski işlemci takınca pc sorunsuz açılıyor)

• Eski işlemci ile anakartınızın biosunu son biosa güncelleyin. Bios pil ile anakartta güç varken sıfırlanmaz. bios clear cmos jumperi ile yada clear cmos butonu ile biosu resetleyin.

• Din Djarin kullanıcısına yanıt
    Hocama o şekilde bios güncelledim zaten. Güç kablosunu çekip 15-20 dk bios pili çıkartılmış halde bekledim. Değişen bi şey olmadı. Bahsettiğiniz tuşu anakart üzerinde bulamadım. Ama pil o kadar süre dışarıda kalınca da yine resetliyormuş sanırım kendisini.
  • ramlerden birini söküp sadece görüntü almaya çalış. stabilite tutmuyor olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.