Şimdi Ara

İşlemci Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde anakartım ve desteklediği islemciler var. Yaz başında r9 380 4gb ekran kartına anca yetecegini dusundugum (?) fx 6350 yi almak istiyorum.
    Anakartim fx 6300 destegi var ama fx 6350 icin var yada yok herhangi birsey yazmiyor. Biliyorum fx 6350 sadece oc li versiyon gibi birsey lakin bilgi olmamasi kafamda bir soru isareti oldu.

Fx 6300 alip oc yap demeyin cunku 3.parti fanim olmasina ragmen kasadan dolayi sogutmam pek basarili degil

Git intel al diyenler aman diyim bana bulasmayin zaten bu islemciye anca yetecek butcem ya var ya yok (belki zen cikarsa biraz daha ucuzlar (?)), birde gidip anakart + 650tl intel alacak param yok

Cevaplar icin tesekkurler
     İşlemci Desteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chestburster -- 27 Ocak 2016; 10:05:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6350-8350 çalıştırma ihtimali yüksek.

Bence işlemciyi al eski işlemcin takılıyken en yüksek bios versiyonunu at anakarta.

Ardından 6350 tak. çalışmassa 7 günlük cayma hakkınla geri verirsin işlemciyi.

Bu arada 6350 ile 6300 arasında fark bekleme oc olarakta performans olarakta.

Git kendine kasa soğutucu al.Boş işler 6350 almak 6300 varken.Birde takınca çalışmassa iade etmen gerekecek.
  • Listede yoksa biosda islemci micro codu okunmadi diyip post vermeyebilir dostum

iyi ihtimal ise undefined cpu bile dese acabilir sistemi

Fakat 6350 nin tdp 125w yani uymayacaktir calissa bile stabil olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Ocak 2016; 14:28:09 >
  • Hali hazırda olan işlemcim 125 tdp
    Bios ta 2013 ün başlarından beri son sürümde
    İnternette 8320 calıştıran bi video var ama ingilizce değil tek anladığım şansa bağlı bir açılıyor bir açılmıyor demekki işlemci kimliğine bakmıyor ama 6350 de aynı dengesizliği gösterir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chestburster -- 29 Ocak 2016; 14:29:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ram Desteği Hakkında ?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.