Bildirim
İşlemci fanı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangi işlemciyi kullanıyorsun?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
intel core i3-3220 -
eğer sıcaklıklar şuan düşükse ve fanda fazla dönüyorsa, speedfan kullanarak hızını azaltabilirsiniz
fakat bu daha fazla ısınmasına sebep olabilir işlemcinin
öncelikle sıcaklıkları kontrol etmelisin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
CPU 34C bilmiyorum ama sanırım normal bir sıcaklık.Birşeyleri de kurcaladım speedfan ve biostan fan dönüş hızıyla ilgili şimdi şöyle bir durum oldu
bilgisayarı açtıktan 1 saat sonra başlayan ses pcyi açtıktan hemen sonra başlıyor hiç kesilmiyor kapatıncaya kadar kapatıyorum tekrar açıyorum 4-5 saat geçse de hiç çıkmıyor.Yani artık pc açılışlarında başlıyor hiç kesilmeden devam ediyor ya da hiç çıkmıyor sırf bu yüzden ses çıkmayana kadar 3-4 kere aç kapa yapıyorum pcyi -
Bios'u default ayarlara getirin. bir de sesin işlemci fanından geldiğinden emin misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Termal macunu yenilemeni öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
toz yok ise biostan fan ayalarını sillend mode yapın sorun tamamen çözülür -
Kasayı açtım ses tam olarak işlemci fanının bulunduğu yerden geliyor.Default ayarlara da alsam aynı ses var. -
silent moda da aldım ama hala aynı başka bir çözüm de yok galiba termal macunu yenileyecem son olarak o da fayda etmesse fanı değiştiririm diyorum -
O ses fanın bozulduğunu gösteriyor.Ancak genellikle önce psu fanı bozulur.Eğer sesin cpu fanından geldiğine eminsen üzerindeki etiketi ve onun altında bulunan plastik kapağı kaldırarak içine 1-2 damla yağ damlatırsan ses seviyesi bir miktar azalır.Ancak kesin çözüm işlemci fanını değiştirmektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X