Şimdi Ara

İşlemci fanı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden konu açmıştım ancak bütçe belirtememiştim sonradan ise konuma cevap gelemedi

bütcem 150tl arkadaşlar gürültü umrumda değil gerekirse evi inletsin ama canavar gibi soğutsun istiyorum şuanki işlemcim intel dual core e6700 775 pin ilerde 1150pin i5 4460 a geçiş yapacağım o yüzden hem 775 hemde 1150pin uyumlu olması gerekli ve şimdiki işlemcime yani e6700 e overclock yapacağım için isterse evi yıksın sesten yinede canavar gibi soğutsun istiyorum bekliyorum önerilerinizi

• Dostum artık 775 lere destek yok diye biliyorum zaten i5 4460 stok fanı yeterli olucaktır eger illa istiyosan
    http://www.sinerji.gen.tr/deep-cool-gammaxx-s40-120x25mm-fan-cpu-sogutucu-pmu65476 bu soğutucu fazlasıyla yeticektir.
  • Soğutucuların hangi işlemcide kaç derecelik performans gösterdiğini öğrenebileceğim bir site mevcutmu ?

silverstone ar01 cooler master hyper t4 den iyimidir ? bu gece alacağım çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSasukeXx

Soğutucuların hangi işlemcide kaç derecelik performans gösterdiğini öğrenebileceğim bir site mevcutmu ?

yabancı yerlere gitme burada incelemesi var.

http://forum.donanimhaber.com/m_96105508/tm.htm

burada biraz daha ucuz ve dağıtıcısı bu site.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/silverstone-argon-serisi-ar-01-intel-775-115x-1366-amd-am2-am3-fm1-fm2-islemci-sogutucusu.html

• quote:

Soğutucuların hangi işlemcide kaç derecelik performans gösterdiğini öğrenebileceğim bir site mevcutmu ?

iki amd sistemimde kullaniyorum guzel sogutan sessiz bir alet t4 filan kufur etmeyelim alete. lakin soyle bir kotu olayi var fazla voltaj verirsen darma duman oluyor ama 4460'da oc olmadigina gore sorun olmaz.piyasada yoktu bayadir yeni gelmis bence kacirma.
  • LEON-X hocamın tavsiye ettigi fan işinizi görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Önceden konu açmıştım ancak bütçe belirtememiştim sonradan ise konuma cevap gelemedi

bütcem 150tl arkadaşlar gürültü umrumda değil gerekirse evi inletsin ama canavar gibi soğutsun istiyorum şuanki işlemcim intel dual core e6700 775 pin ilerde 1150pin i5 4460 a geçiş yapacağım o yüzden hem 775 hemde 1150pin uyumlu olması gerekli ve şimdiki işlemcime yani e6700 e overclock yapacağım için isterse evi yıksın sesten yinede canavar gibi soğutsun istiyorum bekliyorum önerilerinizi

Bence sesiz olmasına ozen gösterin yoksa sesten durulmaz
  • Corsair +80 vs450watt psu ya sahibim 120v sıvı soğutma alırsam problem çıkarmı bana çıkmaz dedi biri ben çıkar diye hava soğutmaya yoneldim eğer çıkarsa silver stone nin ar01 den yone tercihimi kullanıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Corsair +80 vs450watt psu ya sahibim 120v sıvı soğutma alırsam problem çıkarmı bana çıkmaz dedi biri ben çıkar diye hava soğutmaya yoneldim eğer çıkarsa silver stone nin ar01 den yone tercihimi kullanıcam

overclock olmayan islemci alacaksin gerek yok sivi sogutmaya.icindeki sivi ozelligini kaybediyor bir sure sonra.
  • Silverstone işini görür fazlasıyla, hava soğutmada kule tipi 12cm fanlı ürünler yakın performans verir zaten, cm 120v çok tavsiye edilen bi ürün değil, gerek performansının hava soğutmadan pek farklı olmaması gerekse pompasında yaşanan sıkıntılardan dolayı
  • Pentium dual core e6700 kullanıyorum şimdilik i5 e geçecem yakında şimdikine overclock yaparım stokla yukte 50 yi goruyor yine overclockls 50 den az gosterir sanırım verdim diparişi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.