Şimdi Ara

işlemci fanındaki problem!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kasa normalde sessiz çalışıyo ama 3-5 dakika aralıklarında 5-6 saniyelik şiddetli bi şekilde fan çalışıyo ve kasa arka fanından sıcak üfürüyo. ben işlemcinin ısınmasından kaynaklandığını düşünüyorum. enteresan olan pc'nin yükte olmasının dışında masaüstündeyken bile bunu devamlı yapıyo. yardımlarınızı bekliyorum..

• sesin cpu mu yokda gpu dan mı geldiğini kontrol edebilir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çanakkaleli. -- 23 Nisan 2009; 14:10:36 >
  • pek anlamam teknik özelliklerden ama cpu'dan geldiğini düşünüyorum
  • amd sistemlerde cool and quite dıye bır yazılım var. ıslemcı sogukken dusuk devırlerde calısıyor ısındıgında ıse fan devrı artıyor. sıstemın ıntel fakat ıslemcıden anlattıgın sekıldekı sesı hıc bırsey gormeden tahmın etmek oldukca zor. club 3d ekran kartlarında fan normalde calısmaz bellı bır sıcaklıga gelınce fan calısmaya baslar ve asırı ses yapar. acaba kullandıgın ekran kartı da buna benzer bır ozellıge sahıp olabılır mı ??? fan devrının artıp yavaslaması gıbı. ?
  • olabilir ama dediğim gibi pc boştayken bile bunu yapıyo. ya da fan belli zaman aralıklarına göre mi devri arttırıyo??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fanı çok ses çıkarıyor...
    15 yıl önce açıldı
    PSU Yüksek Fan Hızı Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.