Şimdi Ara

İşlemci Fanını Değiştirdim Ancak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim AMD FX-6100. İşlemcimde stok fan vardı ve değerler aşağı yukarı aşağıdaki SpeedFan'daki gibiydi. Şu anda Akasa Venom Voodoo taktım ve değerlerde pek fark göremiyorum. Şu anda yüksüz durumda benzer değerler gösteriyor. Aşağıda işlemcimde Akasa Venom Voodoo takılıyken ki SpeedFan ve AIDA64 Extreme Edition 'ın verdiği değerler var. Sizce bu değerlerde yanlışlık var mı?

İşlemci Fanını Değiştirdim Ancak...

• Yuklu degerlere bakmalisin ve termal macun kalitesinden kaynaklanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuklu degerlerin kac derece ? Termal macunu degistirdin mi? Eger degistirmediysen degistir 1-2 gun bekle macun tam yayilip etkisini gostersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi Crysis'i açtım, full ayarda işlemci: 47, ekran kartı (XFX HD6850 Dual Fan) 56 derece. Sanırım fanların RPM'ni arttırmadığımdan boşta bu şekilde sonuç alıyorum. SpeedFan'ı otomatik ayarda kullanıyorum o yüzden RPM'ini düşürüyor boştayken bu yüzden 36 derece görüyor olabilirim? Bu arada macunu değiştirmiştim fanı takarken, eskiden Tuniq TX-2 vardı şimdi Akasa 450 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoff

Arkadaşlar şimdi Crysis'i açtım, full ayarda işlemci: 47, ekran kartı (XFX HD6850 Dual Fan) 56 derece. Sanırım fanların RPM'ni arttırmadığımdan boşta bu şekilde sonuç alıyorum. SpeedFan'ı otomatik ayarda kullanıyorum o yüzden RPM'ini düşürüyor boştayken bu yüzden 36 derece görüyor olabilirim? Bu arada macunu değiştirmiştim fanı takarken, eskiden Tuniq TX-2 vardı şimdi Akasa 450 var.

full ayarda yanı yukte sıcaklık degerlerın ideal durumda herseyı otomatık bırak bu sıcaklıklarda cok uzuuuuun sure kullanırsın merak etme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

quote:

Arkadaşlar şimdi Crysis'i açtım, full ayarda işlemci: 47, ekran kartı (XFX HD6850 Dual Fan) 56 derece. Sanırım fanların RPM'ni arttırmadığımdan boşta bu şekilde sonuç alıyorum. SpeedFan'ı otomatik ayarda kullanıyorum o yüzden RPM'ini düşürüyor boştayken bu yüzden 36 derece görüyor olabilirim? Bu arada macunu değiştirmiştim fanı takarken, eskiden Tuniq TX-2 vardı şimdi Akasa 450 var.

full ayarda yanı yukte sıcaklık degerlerın ideal durumda herseyı otomatık bırak bu sıcaklıklarda cok uzuuuuun sure kullanırsın merak etme :)

Cevap için teşekkürler hocam içim rahatladı. Yükteyken güzel ancak boştayken kötü bir sonuç vermesi, daha doğrusu ürün yorumlarında boşta 26-28 derece görenleri görünce şaşırdım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

quote:

Cevap için teşekkürler hocam içim rahatladı. Yükteyken güzel ancak boştayken kötü bir sonuç vermesi, daha doğrusu ürün yorumlarında boşta 26-28 derece görenleri görünce şaşırdım :)

ne demek güle güle kullanın onemlı olan yuktekı deger gerisi onemlı degıl :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.