Şimdi Ara

işlemci fanını takamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartta işlemcinin yanındaki fanı takmadan önce söktüğümüz vidaları sökemiyorum

Anakart msi b450m pro m2 v2

• Tornavida mi yok yani? Nasil sokemiyosunuz? Nasil bir yardim bekliyosunuz? Twitter'a durum paylasir gibi konu acmissiniz
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    işlemci fanını takamıyorumb işlemcinin yanındaki vidalar dönmüyor 2 tane tornavidayla denedim vidalar hareket bile etmiyor fanı takmadım vidalar çıkmadığı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssemircan05 kullanıcısına yanıt
    hocam ne alaka ya 100 tane sistem kurmuşumdur en az böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum gidin tornavidayı degiştirin
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Tamam abi hallettim biraz babamda yardım etti tonavidayı tam bastırmamışım

• Sende var ya tam bişeyi yanlış yapıp sorun çıkarınca babadan şamarı yiyecek tip var da hadi hayırlısı bakalım kolay gelsin delikanlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

• kesin sıkma yönüne çevirdin yoksa en kolay çıkan vidadır onlar tabi yıldız tornavidayla
  • O vidaları belki 100defa sökmüşümdür. Hiçbir anakart üreticisi aşırı güçle sıkmaz onları. Elinde tornavida varken açamamak için 6 7yaşında falan olmak gerekir. Ya da aşırı çelimsiz güçsüz biri. Konu sahibi kaç yaşında acaba merak ettim 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Abisi ilk makine toplama deneyimi, olur o kadar. Zamanla oturduğu yerden senin evdeki kasanın vidalarınıda sökecek. Dh de 10 yılını geçen herkes pişişik güçlere sahip oluyo .

• Zamanında vidalar bı türlü dönmediği için aşırı zorlayarak yalama yaptırmıştım sonra keski ile o siyah plastikleri parça parça sokmuştum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: münşi

O vidaları belki 100defa sökmüşümdür. Hiçbir anakart üreticisi aşırı güçle sıkmaz onları. Elinde tornavida varken açamamak için 6 7yaşında falan olmak gerekir. Ya da aşırı çelimsiz güçsüz biri. Konu sahibi kaç yaşında acaba merak ettim 😊
    Bende çok zorlanmıştım onları sökerken ne yalan söyleyeyim,birde ayı gibi adamım. Öncelikle vidalar baya sıkıydı , tornavidam kötüydü birde anakarta zarar vermemek için çok zorlamak istemedim . Ancak yinede diğer tüm vidalara kıyasla 10 kat falan güç uygulamışımdır sökmek için.
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt
    çok duygusal konuştun
  • Amd fanboy olman gerekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abiler korka korka yaptım ama pcyi de montajladım
    abi yaşım 14 bakalım 24 e kadar neler takıp sökücem
  • ssemircan05 kullanıcısına yanıt
    Rabbim hayırlı, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Artı birde para oldumu, ryzen bi milyon x serisine kadar yolu var .

amin abi yolu varda para olur mu bilemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.