Şimdi Ara

İşlemci Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde eski bir sistem var sorunsuz kullanıyorum. Şuan ki işlemcim Pentium dual core E6800 3,3 Ghz 2Mb Cache. Almak istediğim ise ikinci el Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6Mb Cache bunu alsam sistemde belirgin bir değişme olur mu yoksa hiç faydası olmaz mı bilgilendirirseniz sevinirim.

• Xeon 771 pin işlemcilere bakmanızı öneririm.
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim. Anakartım pegatron ipx41-d3 bunun desteklediğini kullanmak istiyorum sizin dediğiniz işlemci galiba biosdan bir takım ayarlardan sonra kullanılıyor. Ama bana bu ikisi arasındaki bilgiyi verirseniz çok sevinirim. Değiştirmeye gerek var mı fark eden bir şey olur mu olmaz mı cevaplarsanız çok sevinirim.
  • Xeon işlemci kullanabilmeniz için anakartınızın biosunu güncellemeniz gerekiyor, iki işlemci arasında gözle görülür bir fark yok bence değiştirmeseniz de olur, ama değiştirecekseniz e serisi xeon işlemcilere bakın derim.
  • Buradaki sonuca göre bilgisayarın vidalarını açmaya bile değmez...
    www.cpubenchmark.net
    PassMark - CPU Comparison Intel Pentium E6800 vs Intel Core2 Duo E8400
    https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-Pentium-E6800-vs-Intel-Core2-Duo-E8400/1398vs955
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

Xeon işlemci kullanabilmeniz için anakartınızın biosunu güncellemeniz gerekiyor, iki işlemci arasında gözle görülür bir fark yok bence değiştirmeseniz de olur, ama değiştirecekseniz e serisi xeon işlemcilere bakın derim.
    Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Buradaki sonuca göre bilgisayarın vidalarını açmaya bile değmez...
    www.cpubenchmark.net
    PassMark - CPU Comparison Intel Pentium E6800 vs Intel Core2 Duo E8400
    https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-Pentium-E6800-vs-Intel-Core2-Duo-E8400/1398vs955
    Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.