Şimdi Ara

işlemci hakkında yardım almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşalar herkese selam bir konu hakkında sizlerden yardım almak istiyorum

elimde 2 adet pc kasası var ve 4 adet işlemci vr. 2 kasa da çalısıyor. benim amacım en iyi parçaları bir aray getirip elimdeki parçalardan iyi bir kasa olusturmak istiyorum. (eldeki malzemeye göre iyi bir pc. gunumuz pc leri gibi olmaz :))

1 gb ekran kartım var 3 adet ddr 2 ram toplamda 6 gb. benim yardım almak istediğim tek şey işlemci elimde 4 adet işlemci var hangisi daha kuvvetli iyi hızlı olur sizce. hç bilgim yok bu konuda. ben 4 adet resim atsam siz hızlı olanı söylerseniz çok sevinirim

• Üstünde 3ghz yazan daha iyidir duruma göre 2.70 ide kullanabilirsiniz fakat işlemciler eski galiba bence uygun fiyata yeni nesil bir işlemci bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet işlemciler eski biraz

yani bu 4 işlemciden en iyisi intel pentium 3.00 ghz yazan işlemci mi oluyor
  • başka bir arkadaş ta diğer işlemci diyor
  • e 5400 en iyisi destekliyorsa onu kullan

pentium 4 en eskisi çöp olmuş artık. anakartların soketleri ne uymayabilir hepsi . ikinci resimdeki bilgisayara ram ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K120 -- 17 Temmuz 2017; 18:36:0 >
  • YARDIM İÇİN teşekkür ediyorum
  • e5400 ü kullanacaksın içlerinde en iyisi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can-can-can

e5400 ü kullanacaksın içlerinde en iyisi o.

teşekkür ederim 5400 üzerine yoğunlşıyorum - ilgi ve yardımınız için teşekkür ederim
  • Intel Pentium E5400 İşlemci içlerinde en iyisi ancak bu işlemciyi en azından 3Ghz veya daha isiyi 3.2Ghz seviyesine çıkartırsanız çok daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Intel Pentium E5400 İşlemci içlerinde en iyisi ancak bu işlemciyi en azından 3Ghz veya daha isiyi 3.2Ghz seviyesine çıkartırsanız çok daha iyi olur.

aslında kendi kullandığım pc bu... ben elimdeki fazla parçalardan bir pc daha toparlayıp eve internet için kullanmak için istiyordyum

mevcut pc güzel - yani kendimce. pek anlamıyorum ama - sizce nasıl şu an kullandığım pc idare ederlik derecesi bu konu hakkındaa da yorum yaparsanız - yükseltmem gerekir mi - 1gb ati ekran kartım var 500 gb hdd -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario87 -- 18 Temmuz 2017; 16:13:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.