Şimdi Ara

işlemci iade problemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklask 3 gün önce vatan bilgisayardan bir işlemci aldım 1055T phanem 2 ama ben biraz oyun düşkünü oldugum için farkettimki phanom 2 x4 9670 BE daha iyi hemde baya daha iyi ama yanlız işlemcinin kutusundaki bandı kestm açarken açılma yerinden pcye taktım fanıyla ama daha sonra çalıştırmadım bile şimdi söktüm işlemciyi güzelce sildim sıfır gibi temiz ama fandaki termal macun hafif azaldı paketledim tam kutusuyla bunun değişimi olur bilen varmı acaba ? bu arada ürünü internet kanalıyla aldım uzak mesafeli satış (bildiğim kadarıyla koşulsuz iadesi oluyor 7 günde)

• quote:

Orijinalden alıntı: PariaH

Arkadaşlar yaklask 3 gün önce vatan bilgisayardan bir işlemci aldım 1055T phanem 2 ama ben biraz oyun düşkünü oldugum için farkettimki phanom 2 x4 9670 BE daha iyi hemde baya daha iyi ama yanlız işlemcinin kutusundaki bandı kestm açarken açılma yerinden pcye taktım fanıyla ama daha sonra çalıştırmadım bile şimdi söktüm işlemciyi güzelce sildim sıfır gibi temiz ama fandaki termal macun hafif azaldı paketledim tam kutusuyla bunun değişimi olur bilen varmı acaba ? bu arada ürünü internet kanalıyla aldım uzak mesafeli satış (bildiğim kadarıyla koşulsuz iadesi oluyor 7 günde)

düzeltme ekleme yapıyorum arkadaşlar şimdi bendeki 1055T ben bu işlemciyi 2 yıl değiştirmemeyi düşünüyorum ve %60 oyun oynuyorum pcde %35 grafikerim işlerimi yapıyorum %5te net içinde araştırmalar vs face book vs .. ne önerirsiniz ? 1055t kalmalımı yoksa p II 970BE alınmalımı ? aralarındaki fark çokmu büyük oyunlarda ? atıyorum wow olsun crysis olsun ciddi fark yaşanırmı ?

• işlemcin hem güzel hemde ileriye dönük bir seçim olmuş , Bence 1055 t kalsın zaten iadede almazlar ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: NLİ

işlemcin hem güzel hemde ileriye dönük bir seçim olmuş , Bence 1055 t kalsın zaten iadede almazlar ,

hocam bencede okarara vardm baktm biraz internete max 7 8 fps farkediyor oyunda zaten ocye yatkın bir ürün p II 1055T ben en iyisi onu oc ile 3.8 hz çekeyim kulalnaym paşalar gibi zaten ha 80 fps ile oynamısım ha 100 fps ile çokda farketmez

peki bir soru harddisk önemli bir faktörmü fpsde ?
  • bence fps nin hdd ile bir ilgisi olmadıgını düşünüyorum.fps yi yükselten işlemci ve ekran kartıdır.ama en önemlisi ekran kartıdır kolay gelsin
  • fpsnin hdd ile hiç bir ilgisi yoktur hddnin etkisi oyun yüklerken veya silerken olur ondada ha 5dkda yüklemişsin ha 3dk çok bişiy fark etmez ve verilen paraya değmez bu arada o ürünü iade almazlar ama yinede dene vatan bu herşeyi yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

fpsnin hdd ile hiç bir ilgisi yoktur hddnin etkisi oyun yüklerken veya silerken olur ondada ha 5dkda yüklemişsin ha 3dk çok bişiy fark etmez ve verilen paraya değmez bu arada o ürünü iade almazlar ama yinede dene vatan bu herşeyi yapar

işlemcimi o praya degmez ?

• grafik işi yapıyorsan 1055t daha iyi olabilir. Oyunlarda çok fazla bir fark hissetmezsin zaten
  • quote:

quote:

fpsnin hdd ile hiç bir ilgisi yoktur hddnin etkisi oyun yüklerken veya silerken olur ondada ha 5dkda yüklemişsin ha 3dk çok bişiy fark etmez ve verilen paraya değmez bu arada o ürünü iade almazlar ama yinede dene vatan bu herşeyi yapar

hayır hdd den bahsediyorum yok ssd daha iyi falan filan 60gblıkları bile 400 -500 tlye satılıyorken isterse oyunu 1snde yüklesin ayda bir kullanıcam bişiy için 500 tl vermem

• quote:

quote:

quote:

hayır hdd den bahsediyorum yok ssd daha iyi falan filan 60gblıkları bile 400 -500 tlye satılıyorken isterse oyunu 1snde yüklesin ayda bir kullanıcam bişiy için 500 tl vermem

haklısın hocam bu arada imzana baktım konsollere falan bende gecen almayı dusunuyordum ama araştırdım işlemcisi ve grafik yongası baya eskide kalmıs galiba konsollerin hatta gecen gun ps3 oynadım 42ld550 lcd tvmde baya dusuk geldi pc mantıklı geldi sen ne düşünüyorsun?_

• konsol exc için lazım onun dışında sistem paneline bakarsan sadece crysis metro 2033 ve shogun için topladığım sistemi görebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.