şu anda intel Dual core 3.0 ghz işlemcisini kullanıyorum.. ama elime core 2 duo e6600 geçti (2.4 ghz).. hangisi daha üst performanstadır hangisini kullanmalıyım sizce?
yanlız şöyle bir durum var, anakartım desteklemediği için e6600 ü kullanmam için bir anakart masrafı yapmam gerekecek.. eğer e6600 daha performanslıysa bu fark anakart masrafına değecek bir fark mıdır?
görüşleriniz için şimdiden teşekkürler..
tabiki core 2 duo daha performanslidir iki islemcide LGA 775 pin dir anakartinin ikisinide desteklemesi gerekir diye dusunuyorum eminmisin desteklemedigine?
evet garip bir durum ancak desteklemiyor.. bilgiyi bizzat anakartımın türkiye desteğinden aldım...
Ayni ikiliem Hala devam ediyor :)
Desteklemeli dual core çalıştırıyorsa. Sen anakartın modeliyle işlemcinin tam modelini yazarsan daha iyi olur
Bence 2sini de sat anakartı da sat ve bir Athlon x4 yada PhenomII x4 al.
Yok çalıştırmıyor o konuda şüphem yok gigabyte dan servisle de teyit ettim
Orijinalden alıntı: FurkyZ Bence 2sini de sat anakartı da sat ve bir Athlon x4 yada PhenomII x4 al.
INTEL Core i3-2100 3.10GHz nasıl peki?
Peki anakartın tam modelini yazarmısın merak ettim
GA-8I945PL-G .. Yukarıdaki işlemci hakkında veya başka bı işlemci hakkında görüşleri alabilirsem çok iyi olur.. Anakartim bozuldu,işlemciye göre anakart alacağım bide :(
Biraz pahalıya gelir anakart da pahalı olur bence direk athlon x4 al. Ama illaki Sandy bridge alıcaksan al core i3-2100 al bi tane de h67 li anakart kullan paşa paşa.
quote:
Orijinalden alıntı: lahalehey GA-8I945PL-G .. Yukarıdaki işlemci hakkında veya başka bı işlemci hakkında görüşleri alabilirsem çok iyi olur.. Anakartim bozuldu,işlemciye göre anakart alacağım bide :(
Yahu siz şuna pentium d desenize bende sandımki pentium dual core e5xxx e6xxx falan.Tabi çalıştırmaz bu sisteme para da harcanmaz paranız varsa yeni sistem kurun
dogru, yazmayi unutmusum onu.. Peki performans olarak yukarida soylenen amd islemcilerinin inteldeki karsiliklari nedir, karsilastirmak icin soruyorum..
arkadaslar i3 2100 e uygun bi anakart önerebilir misiniz? Bir de H55,H61,H67 arasinda soket farki disinda ne fark var acaba?
arkadaşlar MSI H61M P21 anakart nasıl sizce?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme