Şimdi Ara

İŞLEMCİ Isınması Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 20 dakika Medium ayarlarda (FXAA) AC4 oynadım ve hemen çıkıp sıcaklık değerlerine baktım. hepsini 1-2 derece yüksek olarak hesaplarsanız daha iyi olur çünkü direk soğudu. Bana sanki sıcakmış gibi geldi işlemcim g2120. İşlemciyi aldığımdan beri hiç macunlamadım 2013 yılında aldım pcyi. Hani 2 saat oynasam o değerler 5-6 derece yüksek olur. Diğer resimse oyundan çıktıktan 10 dakika kadar sonra çekildi. Yardımcı olursanız sevinirim fanı falan değiştiriyimmi üzeindeki stok fan. Ve macun yenilemedim. Bu yaz sıcaklıklarında normal mi ? öyle detaylı toz temizliği de yapmadım gerek yoksa yapmıyım.

ÖZET: Sıcaklıklar normalmi ? Temizlik mi yapıyım , macun mu yeniliyim , stok fanı mı değiştireyim ?
     İŞLEMCİ Isınması Yardım ! İŞLEMCİ Isınması Yardım !

EKLEME: Arkadaşlar birde sorunum var. Core temp gibi birkaç işlemci ayarlarını kontrol edebileceğim hot gpu tester falan açtığım zaman , bilgisayar gerim gerim geriliyor. Acayip takılmalar söz konusu oluyor. Fare donuyor hareket etmiyor. Faremi başlat cubuğuna indiremiyorum. Klasörlere tıklayamıyorum. Eğer kapatmayı başarırsam birkaç saniye sonra düzeliyor. Bazen bu sorun bazı uygulamalarda da oluyor. Bunun sebebini öğrenmek istiyorum. ( ekran kartı ve güç kaynağını yeni değiştirdim. Ram mhz sini 1333den 1600 e aldım Yaklaşık 1 hafta önce)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsdesF -- 21 Temmuz 2015; 1:25:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

Arkadaşlar yaklaşık 20 dakika Medium ayarlarda (FXAA) AC4 oynadım ve hemen çıkıp sıcaklık değerlerine baktım. hepsini 1-2 derece yüksek olarak hesaplarsanız daha iyi olur çünkü direk soğudu. Bana sanki sıcakmış gibi geldi işlemcim g2120. İşlemciyi aldığımdan beri hiç macunlamadım 2013 yılında aldım pcyi. Hani 2 saat oynasam o değerler 5-6 derece yüksek olur. Diğer resimse oyundan çıktıktan 10 dakika kadar sonra çekildi. Yardımcı olursanız sevinirim fanı falan değiştiriyimmi üzeindeki stok fan. Ve macun yenilemedim. Bu yaz sıcaklıklarında normal mi ? öyle detaylı toz temizliği de yapmadım gerek yoksa yapmıyım.

ÖZET: Sıcaklıklar normalmi ? Temizlik mi yapıyım , macun mu yeniliyim , stok fanı mı değiştireyim ?
     İŞLEMCİ Isınması Yardım ! İŞLEMCİ Isınması Yardım !

Gayet normal 80 filan olsa neyse.. ama 2 siz stock fan yerine 40tl civarı iyi bir fan alırsanız temizler ve macun yenilerseniz kafanız rahat olur üşenmeyin yapın derim..ama anormal bir durum yok bence.

• Mesajınız için teşekkür ederim. Öyle başka birkaç forumda geziniyordum. 70 derece sıcaklığa ''işlemcinin yanmadığına dua et'' tarzı birkaç yorum gelmiş. bende işkillenip danışmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

Mesajınız için teşekkür ederim. Öyle başka birkaç forumda geziniyordum. 70 derece sıcaklığa ''işlemcinin yanmadığına dua et'' tarzı birkaç yorum gelmiş. bende işkillenip danışmak istedim.

Abartıyorlar boşverin ama stock fan yerine daha iyi bir fan alsanız çok fark eder...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci değişimi yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.