notebookta bol gadget kullanmak istiyorum. office, internet genel kullanım amacı. oyun büyük ihtimalle olmayacak. yalnız şu çok önemli. internet explorer, moonstar gibi programlara veya gadgetlere tıkladığımda 3-4 saniyede hemen açılmasını istiyorum. şu an DELL INSPIRON core duo T2400 kodlu 1.83 mhz işlemcili 2mb önbellekli 1 gb ramli win XP var. en az bu notebook kadar performans arıyorum. işlemcileri sadece yukarıdakilerden seçebilirim.
AMD Turion(TM) 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60 2.0 GHz, 512KB+512KB L2 Cache al bence. Daha düşükleride işini görebilir belki ama garanti olsun.
intelleri sıralamaya koysak nerde yeralır???
Intel 1.73 AMD 2.0'dan hızlıdır. Sıralama yavaştan hızlıya doğru olursa
arkadaşlar selam. başka birşeyi ararken şans bu konuya denk geldim de. AMD Turion(TM) 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60 (2.0 GHz, 512KB+512KB L2 Cache ) komik bir soru olacak belki bi 3-4 senedir bilgisayarla uğraşmıyorum. bu işlemci 32 bit midir yoksa 64 bit mi. çünkü bir laptop var önümde. bu işlemcili laptopa 32 bit windows vista yüklenmiş. eğer işlemci 64 bit ise ona göre bir işletim sistemi kurma düşüncesindeyim . şimdiden teşekkürler.
Mrb Arkdaşlar... Bana Önere Biliceqiniz Yüksek Kalitede Bir İşlemci Varmı Örnk Bütün İşlemcileri Geride Bırakcak Katlitede... Şimdiden Teşekkür Ederim...!
Intel(R) Core(TM) Duo processor T2450 (2.0 GHz, 2MB L2 Cache, 533MHz FSB) bu işlemci kaç gb ram destekliyor?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme