arkadaslar amd athlon 3500 am2 işlemci alacagım san diago cekirdekli olanları iyiymiş ama bunu nasıl anlayacagız bu islemcinin kodu nedir ornegin venice BP idi birde bu işlemcilerin bazılarında malezya bazılarında çin yazıyor bunlar arasında bir fark varmı hangisi tercih edilmeli son olarak satıcı am2 sistemlerde 667 mhz belleklerin calısmadıgını illa 533 mhz almamız gerktigini soylüyor (tuhaf) size danısmak istedim cevap veren arkadaslara tesekkurler......
işlemci kutusunun üstündeki etikette her türlü bilgi yazar intellerin kodu yazıo mesela direk kutuyu açmadan öörenio amd de de öledir.
San Diego çekirdekli Athlon lar s939 da var. AM2 3500 ler Orleans çekirdek. AM2 lerde DDR2-667 çalışır, niye çalışmasın ki?
cekırdekle alakalı sorunu everest programıyla halledebılırsın dıye dusunuyorum orada takma adına varana kadar herseyı var masallah
Sadece 1 Mb L2'li S939 işlemciler San Diego kod adlıdır. Am2 Athlon 64'lerin tamamı 512K L2 ile üretildiği için de hiçbir Am2 işlemci San Diego kod adlı olamaz, hepsi Orleans kod adlıdır.
ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...artı olarak işlemcinin üzerinde cin veya malezya yazması önemlimi hangisi asıl...
ole bilgisayarcılara gıl olurum hatta gecen bole bi konu uzerınde tartıstık calısır ama aynı mhz ler aynı olursa daha uyumlu olur sadece olay budur calısmaz dıe bırsey soz konusu dedıl catır catır calısır...
Orjinalden alıntı: Nightmare_2 cekırdekle alakalı sorunu everest programıyla halledebılırsın dıye dusunuyorum orada takma adına varana kadar herseyı var masallah
Arkadaş diyorki yeni alacam, yani kutuya yada işlemci, üzerindeki kodlara bakarak nasıl anlarım, sen diyosun Everest......
Maşallah bu everst, te yakında kansere bile çare olacakk
E6300 işlemcimin işlemci kodunu, işlemciyi sökmeden nasıl anlayabilirim? (L628 biçiminde olan kod)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme