arkadaşlar elimizde sony vaio VGN-SZ1XPC model laptop var. bilgisayara format attıktan sonra driverlarını kuruyorum ve ses kartını kurduktan sonra restart ediyorum ve sistem bir iki dk içinde %100 calışmaya başlıyor. win görev yöneticisine baktığımda System adlı birşey %80 cpu kullanıyor. acaba sorun nerede olabilir. Bilen arkadaşlar lütfen yardım
Bi screen shot yap at buraya bizde görelim
malesef laptop benim değil o yuzden şuanda yanımda olmadığı için ss koyamayacağım. peki tahminen ne olmuş olabilir.ihtimalleri söyleyebilirseniz..
Sürekli mi böyle peki yoksa bir anlık mı ?
oturum acıldıktan sonra yaklaşık 1 dk içinde başlıyor ve surekli calışıyor.
sebebini ben söyliyeyim -kurduğun driverler sorunlu olabilir -muhtemelen ekran kartın makineni zorluyor olabilir. -fanların sorunlu yada sistem ısılarında bi anormallik olabilir. -şu da varki benim sony vaio var ve onunda ilk aldığımda kendi driverlerini kurduktan sonra kendi sitesinden güncel driverleri alt bölümde indiriyormuş ben bunu 3-4 gün sonra fark ettim istersen sen de bu dediklerime bi bak.
kolay gelsin.
evet bilgisayardaki ısı borusunun bulunduğu yerler baya sıcak oluyor. birde ekran kartı ne gibi sistemi zorluyor olabilir. çünkü neredeyse bilgisayar alınalı 2 yıl olacak. ve ilk defa böyle birşeyler karşılaşılıyormuş. birde ses kartının driverını kaldırınca sorun düzeldi dediler. galiba sorun driverlarda..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme