Bildirim
PUBG CPU %100 Kullanımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynı sorun bende de var fakat donen olmamış sana napcaz bilmiyorum -
İslemci darboğaz sorunu yasıyorsunuz, daha üst bir islemci ile yola devam etmeniz gerekmekte ram olayını da söyle açıklamak isterim, sistemler yari rami boşta bırakacak şekilde oyuna maksimum ram kullanmaya çalışır 8 varlığında 4-5 civarı 10 varlığında 7-8 civarı kullanır bu sistemi hiraz daha rahatlatır, bir tik daha iyi bir islemci ile 4 gb ram takviyesi sorununuzu çözecektir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle fps dropun 2 nedeni var 1.si ssd rahatlatacaktır biraz 2.si ram ramin önerileni artık 8 degil pubg 16 olarak öneriyor yani minimum 8 ama istenilen 16 aslında.. Dar boğaz kesinlikle var cpu nun %100 lere cıkması dar boğaz anlamına geliyor işlemci yüzdesini düşürmek icin ekran kartına yüklenmen lazım yani monitörün destekledigi pixel kadar atıyorum FullHD 1920X1080 e al ayarları bir tık yüksel very low da oynama orta ayarlarda oyna fps in belki 50-60 olur ama ekran kartı kullanımın yüzde 80-95 arası olur işlemci kullanımın da 30-35 lere düşer ya işlemci degiş yada ayarları yükselt birazcık , tavsiyem durumun varsa 16 ram yapıp birde ssd alman ben i7 8700k ile 1050ti kullanıyordum 15 gün önceye kadar yüksek ayarlarda 80 fps alıyrdum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X