Şimdi Ara

işlemci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay anakartımı yaktım. Bi arkadaşım kullanmadıgı anakartını bana verdi markası asrock n68c-gs fx
    (http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-GS%20FX/?cat=CPU ) bu linkte cpu destek listesi var.
    benim elimdeki işlemci amd athlon x2 6000+ 125w. bu anakart 125wolt desteklemediği için oyunlarda durduk yere fps düşüyor uyumsuzluk var. bi anda fps 20 30 lara düşüp oyunlar kapanıyor. Ekran kartım nvidia geforce gt 730 2gb 128bit.
    oynadıgım oyunlar cs1.6 cs.go dota1 dota2

bana uygun bir işlemci lazım mümkünse 0 olsun elimde 2gbddr2 ram var gerekirse ddr3 alırım sorun yok. takipteyim teşekkürler. ha bu arada senın fps düşme sebebi başka olabilir diyen varsa cözümleri deneyebilirim başlarda virüs trojan sandım format attım ama sorun devam etti.

• tunahanDS T kullanıcısına yanıt
    Sadece FX 4300'ün sıfırını bulabilirsiniz.http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x4-4300-soket-am3-38mhz-8mb-onbellek-95w-32nm-islemci.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkck -- 4 Ocak 2016; 7:24:32 >
  • Tesekkur ederim. Sikintisiz calisir degilmi bu anakart ile bide ddr3 1600mhz 4gb ram alacagim. Islemciyi 2,el bunu alirsan daha iyi olur yazabileceginiz bi model varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunahanDS T kullanıcısına yanıt
    Anakartın desteklediği işlemcilerden istediğinizi alabilirsiniz. Ram olarak ddr2 veya ddr3 kullanabilirisiniz. İkisini birlikte kullanamazsınız diye düşünüyorum.
  • ddr3 sadece am3+ işlemci taktıgım zaman destekliyormuş bu anakart sitesinde öyle yazıyor. ddr2 ve ddr3 aynıanda calısmaz tabi. bu vatanbilgisayar da ki 4cekirdek fx i alıcam galiba bi sıkıntı cıkartmaz ins birde ddr3 ram alıcam artık fps duserse üstüne anakart alcaz nabalım.
  • İşlemciyi takmadan önce eski işlemcinle biosunu güncelle yoksa problem çıkartabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.