Şimdi Ara

İşlemci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4-5 ay önce 1100 Tl civarı topladığım pc özellikleri;

Asus P5P41T-LE Anakart
    AMD R7 370 2GB 256 BİT EKRAN KARTI
    8 GB RAM
    500W THERMALTAKE power supply

bu sistemde eksiğim işlemci olduğunu düşünüyorum çünkü oyunlarda tam performans alamıyorum mesela GTA IV bile low ayarlarda açıyor. ETS 2 de full'e yakınım ama GTA V vs oynatmıyor bile.

Şuan kullandığım işlemci Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 4 çekirdek

Ben GTA V, GTA IV, ETS 2, MAFIA 3, tarzı oyunları en yüksekte olmasada yüksek seviyede oynamak istiyorum. Anakartım ortada bana önerebilceğiniz oyun oynayacağım genellikle işlemci ne olabilir ne çok çok iyi ne çok kötü bir işlemci tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim.

ve son olarak sistemde upgrade yapmamı önerdiğiniz donanım olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

• Düşük bütçe için Ryzen 3ler beklenebilir ama şu anda almak istiyorsanız i3 7100 anakart ddr4 ram almanız işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: MstfAlkan

Düşük bütçe için Ryzen 3ler beklenebilir ama şu anda almak istiyorsanız i3 7100 anakart ddr4 ram almanız işinizi görür

İşlemci yükseltsem sadece iş görmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolunayyilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: MstfAlkan

Düşük bütçe için Ryzen 3ler beklenebilir ama şu anda almak istiyorsanız i3 7100 anakart ddr4 ram almanız işinizi görür

İşlemci yükseltsem sadece iş görmez mi ?

775 pin anakartın nereye yükseltçen
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/avantajli-paketler/intel-kaby-lake-g4560-3-5ghz-islemci-asrock-h110m-2133mhz-ddr4-anakart-team-elite-plus-8gb-ddr4-2133mhz-bellek.html

• Aliexpres den e5450 alabilirsiniz işlemci yükseltmek 1-2 sene daha yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartınız 775 pin soket desteklediği için işlemci yükseltmesi olarak xeon işlemci yapabilirsiniz.
    Eğer bulabilirseniz sıfırını aliexpress den alabilirsin.
    Bunun dışında anakart+işlemci+ram üçlüsünü değiştirmen gerek.
  • Yalnız o işlemci ile ekran kartı rahat açar o oyunları, başka bir problem var bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcin kötü değil , ekran kartın gta 5 full için biraz düşük, ancak sistemin upgrade için de çok uygun değil, 775 soketin en iyi işlemcisi taksan bile oyunlarda 2-3 fps artar , yine sürünürsün , şahsi fikrim şimdilik gtx 1050 ti alınabilir, daha yükseğini almaya gerek yok, bu kart seni epey götürür ,ilerde komple sistemi değişirsin

http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-oc-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1050-ti-4g-oc-p-HBV0000023AGJ?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.22

İşlemci önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 18 Nisan 2017; 10:43:20 >

• ramin ddr3 ise anakart ve işlemciyi elden çıkararak 3. ya da 4. nesil anakart işlemci ile ilerlenebilir.
    370 e.kartında boğulan işlemci için 1050ti önermekte ilginç olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.