Şimdi Ara

işlemci önerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar..hali hazırda athlon x4 955 işlemci kullanıyorum ve fx 8150 almak istiyorum onun yerine...after effects ve 3d max programları kullanıyorum...amacım elbette daha iyi render ve performans almak...bu değişim gerçekleştiğinde gözle görülür bir performans alırmıyım??...bilenler cevaplarsa çok sevinirim...

• tabiki fark olur ama bütçen varsa render işleri için intel daha iyi olur...
  • 3770k veya 2700k isini görür
  • 3770k yi bosver , 2700k + iyi bir sogutucu al rahatina bak , Piledriver leri bekle fx1 lere para verilmez bu saatten sonra .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 10 Ekim 2012; 23:51:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • render işlemleri için intelin tercih edildiğini sıkça duyuyorum ayrıca test sonuçlarıda belli..maddi duruma göre intel almaya çalışacağım tabi birde anakartı var...yorumlar için tşk ederim
  • bütçeme göre intel core i5 3570 almayı düşünüyorum??
  • 3570 iyidir ama render ve 3d icin fazla uygun deil amacınız oyun ise alın i5 3570k yı
  • AMD FX-8150
  • bütçem kısıtlı olduğu için sanırım 3570k alıcam..çokca inceledim zaten..artık olduğu kadar...amd yi hiç düşünmüyorum artık...fx2 serisi gelecekmiş ama oda çok fazla bir şey vaat etmiyor...
  • i7 3820 de düşünebilirsin az daha katarak render içinse amaç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda oynuyorum ama asıl amaç render
  • Anakartınız AM3+ ise 8150 alın.Fazla masrafta çıkmaz.Yada 2.FX leri bekleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.