Kuyumcuya götürün sanırım kuyumcular yapıyor bu işi fakat ne kadar ücret alırlar bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: erse1905
bana kalırsa geçmiş olsun..
hiç bi halt olmaz ince işciliği olan birine götür her türlü yapılır.
ha bide şunu unutma her bacak aktif görev yapmaz amd işlemcilerde istersen tak bi dene çalışma olasalığı var çalışmassada der etme
işlemcinin orjinal ayağını bulumassanda dert etme her hangi bir entegre ayağı bile işini görecektir .
kuyumcu yapacak diye bi şart yok elekronik le ilgilenen ama sopuk leyim yapa bilen bir usta olsun yeter ama önemli not işin eğli usta olması lazım ve soğuk leğim şart
Kaliteli nokta lehim yapan elektronikçileri araştır. Düşük bir ücret karşılığında onlara yaptırabilirsin.
arkadaslar tesekkurler islemci calismiyor onemli bir pin. kirilmis ama dista en kosedeki simdi ankarada bir iki yer buldum burazdan yaptiricam
basmali sifir 5 kalemi aliyorsun... icindeki kalem ucunu, pin in basi disarida kalacak kadar iceri itiyorsun.. pin'in ucuna havya ile eritilmis ve havranin ucunda cok az miktarda bulunan lehimi surup islemcinin kopan pin yerine ilistiriyorsun.. Kocaman bisey surmuyorsun soyle cok azcik bisey yeterli...
El isi olan biri bunu iyi yapar... Ben bir iki defa boyle onarim yaptim... ama islemciyi sokete taktiktan sonra bir daha dokunmayacaksin...Ben boyle yapiyorum ama siz tabiki daha iyi bir yerde yaptirirsaniz iyi olur...
bendede amd sempronda kırılmıstı PC teknikde 30 tlye yaptırmıstım
quote:
Orijinalden alıntı: Towarscke
basmali sifir 5 kalemi aliyorsun... icindeki kalem ucunu, pin in basi disarida kalacak kadar iceri itiyorsun.. pin'in ucuna havya ile eritilmis ve havranin ucunda cok az miktarda bulunan lehimi surup islemcinin kopan pin yerine ilistiriyorsun.. Kocaman bisey surmuyorsun soyle cok azcik bisey yeterli...
El isi olan biri bunu iyi yapar... Ben bir iki defa boyle onarim yaptim... ama islemciyi sokete taktiktan sonra bir daha dokunmayacaksin...Ben boyle yapiyorum ama siz tabiki daha iyi bir yerde yaptirirsaniz iyi olur...
Bilen adamın hali başka. Sonra o işlemciyi çıkarmayacaksın bida haberin olsun .. Kuyumcuya da yaptırabilirsin ama kaliteli bi yere yaptır..
işlemcinin bacağı nasıl kırıldı peki?
quote:
Orijinalden alıntı: steamstrgg
Sempronun kendisi 70 lira zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Cose Turche
quote:
Orijinalden alıntı: steamstrgg
Sempronun kendisi 70 lira zaten
Masraf etmeye değmez.Kendin yapabiliyorsan yap.
işlemci soyle kirildi ustndeki fani temizlemek icin soktum islemcininde macunnu sileyim diye cıkarmstim takarken dikkatte ettim ama nasil oldu ise kosede olan pin kirildi kayboldu ankara da necatibeyde dost pc var onlara bu sabah yaptirdim 1 i nin pini yoktu pin taktilar yanindakine de lehim atmislar kontrol ettim baya saglam oldu ama daha test etmedim burasi anakart tamiridi yapiyor bayada iyi bir yer basit bilgsayarci deyil ankarada ihtiyaci olanlar icin ideal bir yer islemciyi aksam takicam tabi daha dikkatli calisip calismadigini sizlerle paylasirim
arkadaslar islemci yapildi ve suan sorunsuz calisiyor pin de sorun yok iki tanesi soguk lehimle montaj oldu suan sorunsuz calisiyor herkeze tesekkurler
Benim elimde 8 pini kırık bi X2 5600+ var acaba onuda yaparlar mı? ...
TURK-SAD deegerli kardesim kirilan 8 pinin yeri cok onemli eger ortalarda ise cok zor ama dis tarafta ise belki yapilabilir ama kimse calisma garantisi vermez bunlari goz onune almani tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme