Şimdi Ara

İşlemci saçmaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında bi dizüstü pc almıştım daha 1 ay öncesine kadar bf3 te kasma olmazken formattan sonra agar.io dahi kasmaya başladı format atma sebebim ikiye bi windows gezgini durdu diyordu

İşlemci saçmaladı İşlemci saçmaladı İşlemci saçmaladı
    işlemci böyle oldu biosu sıfırladım başka napabilirim ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmmut -- 7 Temmuz 2015; 11:22:24 >

• biostan speedstebi kapattım 4.4e çıktı ram 5.4 e çıktı ama normalde işlemci 6 küsür alıyodu napaabilirm acilll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmmut

biostan speedstebi kapattım 4.4e çıktı ram 5.4 e çıktı ama normalde işlemci 6 küsür alıyodu napaabilirm acilll
    kimse niye cevap vermiyo bi çözüm lütfen 1 aydır adam akıllı oyun oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PislickB3

kimse niye cevap vermiyo bi çözüm lütfen 1 aydır adam akıllı oyun oynayamıyorum

Alıntıları Göster
    bios ayarlarına bak bida format at çok şaçma
    nese sen bios ayarlarının fotosunu bi at olmadı bida format atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrailkere

üstüne bidaha format attım yine çözülmedi bilgisayarın içini açıp temizledim termal macun yeniiledim hiç birşey değişmedi biostada çok fazla ayar yok zaten olanlarıda atiyim
     İşlemci saçmaladı İşlemci saçmaladı İşlemci saçmaladı İşlemci saçmaladı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azrailkere

üstüne bidaha format attım yine çözülmedi bilgisayarın içini açıp temizledim termal macun yeniiledim hiç birşey değişmedi biostada çok fazla ayar yok zaten olanlarıda atiyim
     İşlemci saçmaladı İşlemci saçmaladı İşlemci saçmaladı İşlemci saçmaladı

Alıntıları Göster
    güç ayarlarını yüksek performans yapmayı dene

• quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

güç ayarlarını yüksek performans yapmayı dene

zaten yüksekte
  • Çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Çok ilginç

benimde başıma ilk defa böyle ilginç birşey geldi 10 senedir bilgisayar kullanmama rağmen bide 70-75 fps aldiğim oyunlar 50 fps ye düştü ve sürekli drop oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmmut -- 13 Eylül 2015; 17:31:23 >
  • Aynı sorun benim bilgisayardada var nsil cozebilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: PislickB3

Aynı sorun benim bilgisayardada var nsil cozebilirim???
    aynn ya napcaz hic bilmiom fps çok düştü oyun zevk vermiyo artık
  • Islemciyi test sok. Büyük ihtimalle ya onsa sıkıntı var ya da anakartta. Anakart yeterince güç veremiyor olabilir. Islemcinin çekirdek veya belleklerinde sıkıntı olabilir
  • Aynı işlemci eski bir laptop umda var atnı şey benim başımada gelmişti sorun tamamen işlemcinin ısısından kaynaklanıyor soğuttuğumda eski halini almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Aynı işlemci eski bir laptop umda var atnı şey benim başımada gelmişti sorun tamamen işlemcinin ısısından kaynaklanıyor soğuttuğumda eski halini almıştı

zaten altında sürekli fazladan aldığım soğutucu çalışıyor ama yinede içini açıp tozlarını birdaha temizleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Islemciyi test sok. Büyük ihtimalle ya onsa sıkıntı var ya da anakartta. Anakart yeterince güç veremiyor olabilir. Islemcinin çekirdek veya belleklerinde sıkıntı olabilir

Hangi test programını önerirsniz passmark denemiştim işlemcinin orjinal halinden 550 puan az almıştı zaten topu topu 1700 mü ne alıyomuş sıkıntısız olanı :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Islemciyi test sok. Büyük ihtimalle ya onsa sıkıntı var ya da anakartta. Anakart yeterince güç veremiyor olabilir. Islemcinin çekirdek veya belleklerinde sıkıntı olabilir

Hangi test programını önerirsniz passmark denemiştim işlemcinin orjinal halinden 550 puan az almıştı zaten topu topu 1700 mü ne alıyomuş sıkıntısız olanı :D

Alıntıları Göster
    lütfen yardım edin yaa kaç aydır bu sorunu araştırıyorum çözümünü bulamadım bide işlemci fiziksel hasar görmüş olabilirmi nasıl anlarım ????

• kardes hdd ne durumda bazen ondanda olabiliyor sen eniyisi bir laptop bul parcalarini tek tek dene ram islemci vs ama ilk once bi baska hdd tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShuHan

kardes hdd ne durumda bazen ondanda olabiliyor sen eniyisi bir laptop bul parcalarini tek tek dene ram islemci vs ama ilk once bi baska hdd tak

+1 sorun hdd de olabiiir, hdd değişimi olmadı ssd baya rahatlatır + formattan sonra kurulan driverlar ¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delikli Nane -- 15 Eylül 2015; 22:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

quote:

Orijinalden alıntı: ShuHan

kardes hdd ne durumda bazen ondanda olabiliyor sen eniyisi bir laptop bul parcalarini tek tek dene ram islemci vs ama ilk once bi baska hdd tak

+1 sorun hdd de olabiiir, hdd değişimi olmadı ssd baya rahatlatır + formattan sonra kurulan driverlar ¿

Alıntıları Göster
    sorun hdd de olsa test programlarında işlemci bukadar kötü olmazdı diye tahmin ediyorum başka laptop yok masaüstü var ondan hdd yi deneyemem ama passmarkdan hdd nin performansını ölçüp atıyım

• quote:

sorun hdd de olsa test programlarında işlemci bukadar kötü olmazdı diye tahmin ediyorum başka laptop yok masaüstü var ondan hdd yi deneyemem ama passmarkdan hdd nin performansını ölçüp atıyım

Alıntıları Göster
    test sonuçları şu şekilde
     İşlemci saçmaladı İşlemci saçmaladı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.