Şimdi Ara

İşlemci seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemi bir tık yükseltiyorum. ve anakart işlemci ikilisi için 500 600tl bütçem var. ne önerirsiniz hem anakart hem işlemci için. benim aklımda fx83xx ve m5a97 r2.0 var şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 23 Eylül 2015; 22:35:07 >

• 2.el mi yeni mi alacaksınız bence dolar yüksek bu aralar garantili 2.el bölümlerine göz atın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6Clas kullanıcısına yanıt
    2. el hocam sıfıra güç yetmez
  • Fx8350'yi soba niyetine kullananlar varmış duyduğuma göre ve Fx8320'yi overclocklayarak 8350 seviyesine getirilebiliyormuş(burada bir konuda okudum) bunlarida göz önünde bulundurulmasi belki işinize yarar saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd sistem hiç kullanmadım ama çok ısınma vs vs sorunlar oluyor günümüz oyunları vs vs bence intel bir sistem topla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inteldede 3570k var sanırım biraz daha pahalısına. tam fiyat denkliği olursa 2500k var o da çok eski bir işlemci.

evet 8350 çok ısınıyor deniyor 125w olduğu için, o bakımdan 8300 var aklımda. zira 8320de 125w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 23 Eylül 2015; 22:52:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart seçimi
    geçen yıl açıldı
    işlemci tercihi?
    2 ay önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • intelden şaşma kardeş şimdilik
  • Fx 8300 udp3 Gigabyte anakart ikisi 0 650 700 2.el önermem işlemcide

• patren kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata ne önerirsiniz hocam peki? ayrıca bütçe elvermediği için 1155 soket bakıyorum. bunların güzel anakartını bulmakta çok büyük sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 24 Eylül 2015; 8:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda7280

Fx 8300 udp3 Gigabyte anakart ikisi 0 650 700 2.el önermem işlemcide

Nerede hocam bu fiyatlar? Gigabyte anakart Türkiye servisi beni hiç memnun etmedi o yüzden Gigabyte mesafeliyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.