Şimdi Ara

işlemci seçimi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben yeni bi sistem toplayacagım bunun için işlemci ve anakart seçmekte zorlanıorum.

p4 530 3000 lga islemci + msi 915 combo fr almayı düsünüorum

veya amd 64 mü almalıyım amd alırsamda hangi anakart olmalı ? pci express destekli amd kart bulamadım baktıgım sitelerde.Bulabilcegim bi yer söylerseniz beni cok sevindirirsiniz...

teşekkürler

• amd 3000+ al
    sli asus mobo olacak şurada 1 goz atwww.gigatek.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 9 Ocak 2005, 17:52:00 >
  • üstad böylede cok pahalı olur walla söle 140 + kdv civarı bisiy yok mu eger intel alırsam performans cok mu farklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorfelD -- 9 Ocak 2005, 17:55:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MorfelD

üstad böylede cok pahalı olur walla söle 140 + kdv civarı bisiy yok mu eger intel alırsam performans cok mu farklı olur?

intel alırsan ayvayı yersin bikere onu soyliyim
    ozaman moboyu agp li al. yada 1 ay kadar daha bekle cunku ucuzları gelecek
  • walla iki gündür kafamyı buna takmıstım simdi intel alıp ayvayı yemiyeyim die. amdlerde de anakartlar pahalı islemci peki amd 64 3000 yoksam yada 939 u falan varmı ?
  • ben ayvam1 yedim ?

ALacagin sistem belli arkadas.

P4 3.0 188 $ yada 3.2 220$

ASUS 915P anakart al 140$ ASUS 0ntel de bir numara unutmamak gerek

Ekran karti

6600GT al 220$ d1 yada 210 $ d1 .

Bunlarla ucabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MorfelD

walla iki gündür kafamyı buna takmıstım simdi intel alıp ayvayı yemiyeyim die. amdlerde de anakartlar pahalı islemci peki amd 64 3000 yoksam yada 939 u falan varmı ?

dur sana agp li 1 sistem yazam
    mobo= msı neo2 platinium
    cpu=3000+ s939 0.9nm
    1 tanede 6600gt attınmı yanına tadından yenmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen Seçimi
    6 yıl önce açıldı
    işlemci tercihi?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı 6600 gt alıcam.ama islemci sorunu war amd 64 bit dio arkadaslar onlara uyup almasammı diorum intel . çünkü 64 bit teknolojisi olcak hersey diyip duruo arkadas siz ne dersiniz?
  • agp istemiorum simdi bir sene sora herhangi bi parcayı degistirmek istesem bile cogu sey pci exp olcagında anakart ,islemci ,ekran kartı 3 birden degismek zorunda kalıcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.