Şimdi Ara

İşlemci Sıcaklığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Everest ve speedfan adlı programladan sıckalıklara baktım ve tempt3 82 derece gösteriyor sabit olarak ve bilgisayrımda çeşitli ani fps düşüşleri oluyor mesela
    msn sayfasını bile taşırken arkasında iz bırakyıor driverların hepsi yüklü 2 kere teknik servise götürdüm adamlar bi sorun yok dediler o programdaki sıcaklık fake dediler madem fake nie ben bu problemi hala yaşıyorum kısacası everest ve speed fan gibi sıcaklıklara bakma programlarının yanılma payı varmı???

• o programlar sıcaklıkları biosdan alıyor. Bilgisayar açılırken del basıp biosa girin ve sıcaklığı kontrol dedin yüksekse. İşlemcinizin soğutucusu aşırı tozlanmış olabilir. Bilgisayarı kapatıp kasanın kapağını açıp kontrol edin
  • Bilgisayar yeni 1 aydır bu fps düşme sorunuyla uğraşıyorum.Sorun nerede bir türlü bulamadım teknik servise götürüdm ordaki sıcaklık fake dediler.Bi sorun yok pc de dediler napacam bilmiyorum.

Bisotan baktım 37 derece gösteriyordu cpu sıcaklıgı ama speed fanda tepmt3 82 derece gösteriyor diğer herşey normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eno99 -- 12 Ocak 2009; 23:24:05 >
  • Bu konuyu sanırım ben yanlış yere açtım konuyu soğutma bölümüne taşıyabilirmiyiz acaba???
  • konuyu hallodu hocam biosda 37 yazıyorsa sıkıntı yok
  • Dostum speedfan Temp3 değerini her şart altında sabit olarak 82 gösteriyorsa o değeri göz ardı ediniz. Kullanılmayan bir sensöre ait değerdir o...
  • "core" yani ekran kartına bağlı olabilir o sıcaklık değeri, bendede 72 gösteriyor ama pekte önemsemiyorum aylardır sorunsuz çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci soğutucu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios da 37 derece gösterdiğini söylemişsin acaba bilgisayarı ilk açtığındamı yoksa kulanır durumdayken kapatım biosamı geçtiğinde bu sıcaklık değerini veriyor
  • o değer hemen hemen bütün bilgisayarlarda yüksek gösteriyor. Mesela bende de 80 gösteriyor.
  • biosta 37 dediğine göre sorun yok hatta bayagı serin denebilir..fps sorununuz ise tonla sebepten kaynaklanabilir.. eski agp kartımı aylarca ugrastıktan sonra değiştirdim ama fps sorunum duzelmemişti..yine de ekran sürücüsünü güvenli kipte kaldırın artından driver cleaner pro kullanarak sürücü artık dosyalarını Ageia,ati,nvidia vs.. temizleyin.. sonra sistemi yeniden baslatım tekrardan sürücüyü yükleyin.. kurulumu aygıt yoneticisinden sadece display driver göstererek yapın.. mesela ati kullanıyorsanız control center yuklemeden yapın yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.