Şimdi Ara

işlemci sıcaklığı 92 derece!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msi i5 2450m işlemcili ge620dx modelli dizüstü var ve şu sıralarda malum havalar çok sıcak olduğundan oyunlarda işlemci baya bi ısınıyor. everestten ölçtüğüm kadarıyla cpu#1 ve cpu#2 bazen 91-92 derecelere bile çıkıyo fakat cpu hep 29derce yazıyor ve oyunlarda kasma falan gibi bi sorun olmuyor herşey normal çalıışıyor ama ben bazen tedirgin oluyorum acaba bişey olur mu yanar mı işlemci falan diye çünkü birçok düzüstü bu şekilde bozuluyor,altında soğutucu bile var ama fanı pek hızlı dönmüyo laptopun kendi fanı derece arttıkça baya bi hızlanıyo sizce bu sıcaklık aşarı fazla mı ya da normal mi görüş ve önerilerinizi bekliyorum(not: laptopu yeni aldım sayılır 3-4 ay falan oldu)
    işte özelliklerihttp://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-802XTR-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6

• felaket tellallığı yapcağım ama ben laptop yaktım daha önce 85i gördüm ve makine bir daha açılmadı
    ama o kadar ısınıp ısınmadığını anlamak çok kolay
    elinizi laptopun altında gezdirin elinizi çekmek zorunda hissediyorsanız doğru olabilir.
    Büyük tek fanlı laptop soğutucu kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aok1987

arkadaşlar msi i5 2450m işlemcili ge620dx modelli dizüstü var ve şu sıralarda malum havalar çok sıcak olduğundan oyunlarda işlemci baya bi ısınıyor. everestten ölçtüğüm kadarıyla cpu#1 ve cpu#2 bazen 91-92 derecelere bile çıkıyo fakat cpu hep 29derce yazıyor ve oyunlarda kasma falan gibi bi sorun olmuyor herşey normal çalıışıyor ama ben bazen tedirgin oluyorum acaba bişey olur mu yanar mı işlemci falan diye çünkü birçok düzüstü bu şekilde bozuluyor,altında soğutucu bile var ama fanı pek hızlı dönmüyo laptopun kendi fanı derece arttıkça baya bi hızlanıyo sizce bu sıcaklık aşarı fazla mı ya da normal mi görüş ve önerilerinizi bekliyorum(not: laptopu yeni aldım sayılır 3-4 ay falan oldu)
    işte özelliklerihttp://www.sanalmarketim.com/urun/c91690da7d393e0f52164974b2c1cd0e/MSI-GE620DX-802XTR-Core-i5-2450M-6GB-750GB-GT635M-2GB-15.6

sistemi açıp temizleyip kaliteli bir termal macun kullanabilirsiniz
    işe yarayacaktır

ayrıca tozlanmayı engelemek için kesinlikle halı atak yorgan vb şeyin üsttünde çalıştrmayın
    altı düz ve masa gibi bir yer zemin olsun
    parke vb

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

felaket tellallığı yapcağım ama ben laptop yaktım daha önce 85i gördüm ve makine bir daha açılmadı
    elinizi laptopun altında gezdirin elinizi çekmek zorunda hissediyorsanız doğru olabilir.

abimin laptopu samsung oyunlarda fansız 92-93 oluyo tansaşta soğutucu buldum dün sizce nasıl çift fanlı 1000rpmhttp://www.segment.com.tr/urunler/addison-anc-95a-notebook-sogutucu-stand-ntveb/

• quote:

Orijinalden alıntı: baryen

quote:

arkadaşlar msi i5 2450m işlemcili ge620dx modelli dizüstü var ve şu sıralarda malum havalar çok sıcak olduğundan oyunlarda işlemci baya bi ısınıyor. everestten ölçtüğüm kadarıyla cpu#1 ve cpu#2 bazen 91-92 derecelere bile çıkıyo fakat cpu hep 29derce yazıyor ve oyunlarda kasma falan gibi bi sorun olmuyor herşey normal çalıışıyor ama ben bazen tedirgin oluyorum acaba bişey olur mu yanar mı işlemci falan diye çünkü birçok düzüstü bu şekilde bozuluyor,altında soğutucu bile var ama fanı pek hızlı dönmüyo laptopun kendi fanı derece arttıkça baya bi hızlanıyo sizce bu sıcaklık aşarı fazla mı ya da normal mi görüş ve önerilerinizi bekliyorum(not: laptopu yeni aldım sayılır 3-4 ay falan oldu)

sistemi açıp temizleyip kaliteli bir termal macun kullanabilirsiniz
    işe yarayacaktır

ayrıca tozlanmayı engelemek için kesinlikle halı atak yorgan vb şeyin üsttünde çalıştrmayın
    altı düz ve masa gibi bir yer zemin olsun
    parke vb

garanti kağıdını vidanın üzerine yapıştırmışlar sökersem şimdi garanti dışı kalır
    zaten hep masada kullanıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

felaket tellallığı yapcağım ama ben laptop yaktım daha önce 85i gördüm ve makine bir daha açılmadı

abimin laptopu samsung oyunlarda fansız 92-93 oluyo tansaşta soğutucu buldum dün sizce nasıl çift fanlı 1000rpmhttp://www.segment.com.tr/urunler/addison-anc-95a-notebook-sogutucu-stand-ntveb/

bence büyük tek fanlı al
    sonra altına yükseltmek için takoz koy
    sonra tam fanın ortasına gelecek şekilde
    daha önceden buzluğa attığın su şişesini koy
    serin serin üflesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Isısı 95 Derece Normal Mi?
    16 yıl önce açıldı
    İşlemci boşta 52-55 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.