AMD Athlon ii x4 620 2.6 Ghz işlemcim var. Şuanda overclock yaparak 3.0 ghzde kullanıyorum. Boşta 44-48 arası bi 5 dakka gta5 oynayıp kontrol ettim 55-60 arası bi değeri vardı. İşlemci yaklaşık 5 senelik. Ek olarak: Stok fanını söküp Cooler Master T2 fan alıp taktım.
Yardımcı olursanız sevinirim
normal
5 dk içinde 60 pek iyi değil gibi, 1 saat boyunca oyna 70 dereceyi geçmemeli
quote:
Orijinalden alıntı: El Valiente
5 dk içinde 60 pek iyi değil gibi, 1 saat boyunca oyna 70 dereceyi geçmemeli
Hocam aynı şekilde R7 260x Sapphire model ekran kartım var test için bikaç dakikalık Witcher 3 açtım 70-75 arası sıcaklık vardı korkup kapattım. 3 hafta önce 80 derecede h1z1 oynarken bi anda güç kaynağı patlamıştı, şansıma hiçbi parça yanmamış.
Çok iyi değerler
Üstte yazdığım ekran kartı hakkında yorum yapabilirmisin hocam?
Güç kaynağı ya aşırı ısınmış ya da gücü yetmemiştir patlamıştır. Ama o ekran kartı için 80 derece çok fazla max 130w tdpsi vardır o gpunun. Temizledinmi daha önce kartı ? temizlemediysen aç temizle, macunu falan yenile. Gerçi güç kaynağının patlamasıyla alakası yok kart sıcaklığının büyük ihtimalle ama o kart için 75 üstü sıkıntılı karta zarar verir manasında değil soğutmasında sıkıntı var manasında.
güç kaynağının patlayası gelmiş patlamış 75-80 bunlar normal sıcaklıklar, gta 5 de 90 derecenin altına düşmüyor benim kart. sıcaklıklar daha düşük olsun isterseniz kasanızın havalandırmasını geliştirin
@tersol Kartı temizlemedim daha yeni çünkü. Daha 7 aylık felan.
@El Valiente Kasayıda 5 sene önce sistemi toplarken almıştım ek fan yerleri yok, içinde bulunan fanları değiştirebilirim ama ona ediceğim masrafı yeni kasaya vermek daha doğru olur.
Nathan - Drake
kullanıcısına yanıt
Gta 5 de o işlemciye az bile o kadar sıcaklık ustune birde oc yapmıssın
emiroz231E
kullanıcısına yanıt
Stok fanı değişip iyi bi soğutucu taktım, 2.6 da fps bayağı düşüyordu 3.0 da iyi oldu fps değerleri.
Nathan - Drake
kullanıcısına yanıt
Demekki amd çok ısınıyor söylentisi yalanmış
biz eskiden bilgisyarcıları arayıp abi eyemdiğ işlemciler çok ısınıyormuş doğrumu diye soruop telefonu yuzlerine kapatırdık
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan - Drake
@tersol Kartı temizlemedim daha yeni çünkü. Daha 7 aylık felan.
@El Valiente Kasayıda 5 sene önce sistemi toplarken almıştım ek fan yerleri yok, içinde bulunan fanları değiştirebilirim ama ona ediceğim masrafı yeni kasaya vermek daha doğru olur.
7 ay kullanım koşuluna göre az bir süre sayılmaz. erneyse keyfinize bakın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme