Şimdi Ara

İşlemci Sıcaklığım normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Athlon ii x4 620 2.6 Ghz işlemcim var. Şuanda overclock yaparak 3.0 ghzde kullanıyorum. Boşta 44-48 arası bi 5 dakka gta5 oynayıp kontrol ettim 55-60 arası bi değeri vardı. İşlemci yaklaşık 5 senelik.
    Ek olarak: Stok fanını söküp Cooler Master T2 fan alıp taktım.

Yardımcı olursanız sevinirim

• normal
  • 5 dk içinde 60 pek iyi değil gibi, 1 saat boyunca oyna 70 dereceyi geçmemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

5 dk içinde 60 pek iyi değil gibi, 1 saat boyunca oyna 70 dereceyi geçmemeli

Hocam aynı şekilde R7 260x Sapphire model ekran kartım var test için bikaç dakikalık Witcher 3 açtım 70-75 arası sıcaklık vardı korkup kapattım. 3 hafta önce 80 derecede h1z1 oynarken bi anda güç kaynağı patlamıştı, şansıma hiçbi parça yanmamış.
  • Çok iyi değerler
  • Üstte yazdığım ekran kartı hakkında yorum yapabilirmisin hocam?
  • Güç kaynağı ya aşırı ısınmış ya da gücü yetmemiştir patlamıştır. Ama o ekran kartı için 80 derece çok fazla max 130w tdpsi vardır o gpunun. Temizledinmi daha önce kartı ? temizlemediysen aç temizle, macunu falan yenile. Gerçi güç kaynağının patlamasıyla alakası yok kart sıcaklığının büyük ihtimalle ama o kart için 75 üstü sıkıntılı karta zarar verir manasında değil soğutmasında sıkıntı var manasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda sıcaklığı normal mi???
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    güç kaynağının patlayası gelmiş patlamış 75-80 bunlar normal sıcaklıklar, gta 5 de 90 derecenin altına düşmüyor benim kart. sıcaklıklar daha düşük olsun isterseniz kasanızın havalandırmasını geliştirin
  • @tersol
    Kartı temizlemedim daha yeni çünkü. Daha 7 aylık felan.

@El Valiente
    Kasayıda 5 sene önce sistemi toplarken almıştım ek fan yerleri yok, içinde bulunan fanları değiştirebilirim ama ona ediceğim masrafı yeni kasaya vermek daha doğru olur.
    Gta 5 de o işlemciye az bile o kadar sıcaklık ustune birde oc yapmıssın
  • emiroz231 E kullanıcısına yanıt
    Stok fanı değişip iyi bi soğutucu taktım, 2.6 da fps bayağı düşüyordu 3.0 da iyi oldu fps değerleri.
    Demekki amd çok ısınıyor söylentisi yalanmış
  • biz eskiden bilgisyarcıları arayıp abi eyemdiğ işlemciler çok ısınıyormuş doğrumu diye soruop telefonu yuzlerine kapatırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

@tersol
    Kartı temizlemedim daha yeni çünkü. Daha 7 aylık felan.

@El Valiente
    Kasayıda 5 sene önce sistemi toplarken almıştım ek fan yerleri yok, içinde bulunan fanları değiştirebilirim ama ona ediceğim masrafı yeni kasaya vermek daha doğru olur.

7 ay kullanım koşuluna göre az bir süre sayılmaz. erneyse keyfinize bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.