Bildirim
işlemci stok faana yapıştı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bıçakla çıkart bendede öyle olmuştu bir keresinde.
-
islemciyi dikine cekmek yerine saga sola cevirerek sogutucunun kenarina dogru kaydirmaya calis.tas gibi donan macunsa bu dedigim olmayabilir. -
Aynısı bana oldu. Xigmatek balder aldım işlemci stok fana sanki arasına tutkal sürmüşsün gibiydi bıcakla uğraşa uğraşa arasını gevşetmişim tüm gücümle tutup çektim güp diye ayrıldı birbirinden -
Prime 95 aç, yarım saat çalıştır, pc yi kapat, cpu'nun soğumasına fırsat verme, çok çabuk davranmalısın, sonra sıcak termal macun yumuşayacağı için soğutucuyu rahat sökersin. -
Negro vardır ya bisküvi onu ikiye ayırmak gibi düşün. Sağa sola hafif hafif çevirerek çıkarabilirsin. bu arada pinleri bir kontrol et istersen -
herkeze teşekkür ediyorum . sağa sola çevirerek çıktı şuan çalıştırdım ilginize teşekkür ederim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X