Şimdi Ara

işlemci stok faana yapıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci stok faana yapıştı başlıktanda anlaşıldıgı gibi yeni soğutucu aldım değiştirmek için çıkarırken macun bayağı bir yapımışki stok soğucu ile yapışık halde geldi nasıl ayırabilirim şuan laptopdan giriyorum acil yardım lütfen ????

• Bıçakla çıkart bendede öyle olmuştu bir keresinde.
  • islemciyi dikine cekmek yerine saga sola cevirerek sogutucunun kenarina dogru kaydirmaya calis.tas gibi donan macunsa bu dedigim olmayabilir.
  • Aynısı bana oldu. Xigmatek balder aldım işlemci stok fana sanki arasına tutkal sürmüşsün gibiydi bıcakla uğraşa uğraşa arasını gevşetmişim tüm gücümle tutup çektim güp diye ayrıldı birbirinden
  • Prime 95 aç, yarım saat çalıştır, pc yi kapat, cpu'nun soğumasına fırsat verme, çok çabuk davranmalısın, sonra sıcak termal macun yumuşayacağı için soğutucuyu rahat sökersin.
  • Negro vardır ya bisküvi onu ikiye ayırmak gibi düşün. Sağa sola hafif hafif çevirerek çıkarabilirsin. bu arada pinleri bir kontrol et istersen
  • herkeze teşekkür ediyorum . sağa sola çevirerek çıktı şuan çalıştırdım ilginize teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.