Şimdi Ara

İşlemci takma konusunda soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65G

anakart bu.

Size sormak istediğim şey;

Bu verdiğim linkte CPU Supports diye birşey var. Orada sınırlı sayıda CPU dan bahsediyor. Ben merak ettim bu anakarta ( anakartımın revizyonu 2.03) Core 2 DUO E8500 , E7500 ve yahutta, Quad Core Q9600 vb. CPU takamaz mıyım? Tabi ki 775 pin olmak şartıyla?

Teşekkürler.

• Lütfen cevap bekliyorum. Buna göre işlemci alınacak.
  • Ne yazık ki yazdığın işlemcileri kullanamazsın.
  • DDR ram li AGP slotlu bir anakarta öyle bir işlemci almak için para harcamayın, sistemi yenileyin bütçenize göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Ne yazık ki yazdığın işlemcileri kullanamazsın.

Youtube da, C2D E7500 ile bu anakartı kullananın bir videosu vardı. O yüzden bu konuyu açtım. Kafamı karıştırdı.

@burak9006 ---> şu an için kullanmak zorundayım.
  • Arkadaşım saydığın işlemcilerin tamamını kullanabilirsin ancak her ihtimale karşı işlemci değişimini gerçekleştirmeden önce bir BIOS update yap. Update yapmaksızın yeni işlemciyi desteklemeyebilir. BIOS son sürümse bu anakart saydığın işlemcilerin tamamını destekler. Ancak eğer tavsiye alırsan, quad işlemci alacağına Core2Duo işlemci + anakart + ram al. 400TL'ye Core2Duo E7500 + 1333FSB DDR3 ram anakart + 4GB DDR3 1333 Ram bellek alabiliyorsun. Core2Quad pek kalmadı piyasada. Ama şunu da belirteyim bu devirde hala LGA775'e yatırım yapmak akıllıca değil. Paranı biriktirip en azından 1156 sokete geçmen daha faydalı olur kanaatindeyim.
  • Şu an bilgisayarımın yanında değilim. elimdeki para ile birşeyler yapmak istedim. Yani LGA775 zorunlu; şimdilik. teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kalitesi hakkında soru
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.