Bildirim
İşlemci tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
şuan 6 çekirdek isteyen uygulama yok. 4 çekirdek isteyen uygulama da çok yok. bence şimdilik gereksiz. bulldozer'i beklemekte fayda var. -
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
şuan 6 çekirdek isteyen uygulama yok. 4 çekirdek isteyen uygulama da çok yok. bence şimdilik gereksiz. bulldozer'i beklemekte fayda var.
bulldozer ?
amd phenom 2 1090T ' yi alırsam gelecekte degısme sorunu yasarmıyım ? 1 yıl sonra mesela yada 2 yıl sonra 6 çekirdek cıkana kadar -
fazlasıyla gereksiz bir değişiklik olur.
çünkü elindekiler almayı düşündüklerinden daha performanslı zaten.
bulldozerin bile corei7 mimarisinden daha iyi olacağı kesin değil. -
Paran Bolsa Bana Ver -
Elinde core i7 varken neden değiştirme ihtiyacı duyuyorsun ki? Bence hiç gerek yok. -
gereksiz bir yatırım olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 14 Ağustos 2010; 16:26:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c
Paran Bolsa Bana Ver
arkadaşım yukarıdaki yazımı okumadın sanırım ? bu parçaları satıp yerine amd phenom 2 1090T almak mantıklımıdır yazdım :)
6 çekirdek diye demiştim... -
quote:
Orijinalden alıntı: lneT
Merhaba arkadaşlar
bende şuan i7 930 ve anakart olarak gıgabyte x58a-ud7 var.Bunları satıp yerine amd phenom 2 x6 1090T ve amd anakartı almak mantıklı mıdır sizce ?
sen sistemi komple satmıyor muydun?amd ye mi gecmeyi düşünüyorsun şimdi? -
AMDye geçmeyi düşünüyorsan x6 işlemcileri al tmm. Ama bir anlık meraktan "nasıl birşeymiş bakayım" diye alıyorsan alma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 15 Ağustos 2010; 12:57:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: lneT
quote:
Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c
Paran Bolsa Bana Ver
arkadaşım yukarıdaki yazımı okumadın sanırım ? bu parçaları satıp yerine amd phenom 2 1090T almak mantıklımıdır yazdım :)
6 çekirdek diye demiştim...
Sende Bu Cevaptan Mantıksızlığın Kralı Olduğunu Anlamadın mı? -
i7 930 t 90 dan çok daha gelişmiş bir işlemcidir :) degiştirmenizin tek amacı para harcamak veya merak başka bir açıklaması yok.onun yerine sırf meraktan core i7 970 12 çekirdekli işlemcisini alabilirsin
http://www.anandtech.com/bench/Product/108?vs=146 alın burdan i7 930 olmadıgı için seçeneklerde dengi olan i7 860 ı seçtim burdan bakabilirsin merakını almassa ne ala.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EGEERDENİZZ
i7 930 t 90 dan çok daha gelişmiş bir işlemcidir:) degiştirmenizin tek amacı para harcamak veya merak başka bir açıklaması yok.onun yerine sırf meraktan core i7 970 12 çekirdekli işlemcisini alabilirsin
http://www.anandtech.com/bench/Product/108?vs=146 alın burdan i7 930 olmadıgı için seçeneklerde dengi olan i7 860 ı seçtim burdan bakabilirsin merakını almassa ne ala.
bizim kötü i7 860'a da bakın hele
sıkıştırma, encode, render işlemlerinde 1090T çok çekirdek avantajını kullanmış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X