Şimdi Ara

İşlemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende şuan i7 930 ve anakart olarak gıgabyte x58a-ud7 var.Bunları satıp yerine amd phenom 2 x6 1090T ve amd anakartı almak mantıklı mıdır sizce ?

• şuan 6 çekirdek isteyen uygulama yok. 4 çekirdek isteyen uygulama da çok yok. bence şimdilik gereksiz. bulldozer'i beklemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

şuan 6 çekirdek isteyen uygulama yok. 4 çekirdek isteyen uygulama da çok yok. bence şimdilik gereksiz. bulldozer'i beklemekte fayda var.

bulldozer ?

amd phenom 2 1090T ' yi alırsam gelecekte degısme sorunu yasarmıyım ? 1 yıl sonra mesela yada 2 yıl sonra 6 çekirdek cıkana kadar
  • fazlasıyla gereksiz bir değişiklik olur.
    çünkü elindekiler almayı düşündüklerinden daha performanslı zaten.
    bulldozerin bile corei7 mimarisinden daha iyi olacağı kesin değil.
  • Paran Bolsa Bana Ver
  • Elinde core i7 varken neden değiştirme ihtiyacı duyuyorsun ki? Bence hiç gerek yok.
  • gereksiz bir yatırım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 14 Ağustos 2010; 16:26:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

Paran Bolsa Bana Ver

arkadaşım yukarıdaki yazımı okumadın sanırım ? bu parçaları satıp yerine amd phenom 2 1090T almak mantıklımıdır yazdım :)

6 çekirdek diye demiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lneT

Merhaba arkadaşlar

bende şuan i7 930 ve anakart olarak gıgabyte x58a-ud7 var.Bunları satıp yerine amd phenom 2 x6 1090T ve amd anakartı almak mantıklı mıdır sizce ?

sen sistemi komple satmıyor muydun?amd ye mi gecmeyi düşünüyorsun şimdi?
  • AMDye geçmeyi düşünüyorsan x6 işlemcileri al tmm. Ama bir anlık meraktan "nasıl birşeymiş bakayım" diye alıyorsan alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 15 Ağustos 2010; 12:57:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lneT

quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

Paran Bolsa Bana Ver

arkadaşım yukarıdaki yazımı okumadın sanırım ? bu parçaları satıp yerine amd phenom 2 1090T almak mantıklımıdır yazdım :)

6 çekirdek diye demiştim...

Sende Bu Cevaptan Mantıksızlığın Kralı Olduğunu Anlamadın mı?
  • i7 930 t 90 dan çok daha gelişmiş bir işlemcidir :) degiştirmenizin tek amacı para harcamak veya merak başka bir açıklaması yok.onun yerine sırf meraktan core i7 970 12 çekirdekli işlemcisini alabilirsin
    http://www.anandtech.com/bench/Product/108?vs=146 alın burdan i7 930 olmadıgı için seçeneklerde dengi olan i7 860 ı seçtim burdan bakabilirsin merakını almassa ne ala.

• quote:

Orijinalden alıntı: EGEERDENİZZ

i7 930 t 90 dan çok daha gelişmiş bir işlemcidir :) degiştirmenizin tek amacı para harcamak veya merak başka bir açıklaması yok.onun yerine sırf meraktan core i7 970 12 çekirdekli işlemcisini alabilirsin
    http://www.anandtech.com/bench/Product/108?vs=146 alın burdan i7 930 olmadıgı için seçeneklerde dengi olan i7 860 ı seçtim burdan bakabilirsin merakını almassa ne ala.

bizim kötü i7 860'a da bakın hele

sıkıştırma, encode, render işlemlerinde 1090T çok çekirdek avantajını kullanmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.