Şimdi Ara

İşlemci Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut AMD Phenom II X6 1055T sistemimi değiştirip INTEL bir sistem alacağım.Bu sebeple bana şu an için alınabilecek INTEL tarafında en iyi Fiyat Performans ürünü tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.Tabi bunun yanısıra bu işlemciye uygun bir de anakart tavsiyede hiç fena olmaz.

• biz bu baslikta amd bir daha boyle islemciyi 2016 gibi mi yapar star core midir ne karin agrisidir mimariye geri doner diye bir umut var diyoruz asagidaki baslikta sen de atsam intel alsam diyorsun ki 2500k haricinde artik hicbisi onermem cunku yenileri karisik.

http://forum.donanimhaber.com/m_66941416/tm.htm

olay nedir bilmiyorum da daha once de 1055 sahibi bir arkadas ki adam hollanda'da yasiyor 4170 filan gormus 1090'ten iyi denilen ve hala gitmis 3770k siparis etmis dedim ne yapiyorsun son anda iptal etmis 4 ghz yapti aga bu nedir dedi.sen bilirsin yani intel dersen ben islemciyi soyledim anakarti da biri soylesin.

• Bende İşlemci ve anakartımı değiştirmeyi düşünüyorum
    Anakart : GIGABYTE GA-890GPA-UD3H v2.0
    İşlemci :AMD Phenom II X6 1055T
    Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz.
  • Core İ5 3450 işini fazlasıyla görür
  • Ben sabah bu mesajı yazarken intel ile amd arasındaki işlemci fiyatlarının bu kadar uçuk olacağını tahmin edemedim.2 saatlik bir araştırma sonunda AMD FX 8120 nin benim işimi fazlasıyla göreceği ve anakart olarak ASUS M5A97 EVO diye karar verdim aslında :) Yaşasın AMD yine çaldın gönlümü :)
  • Fiyatı ne kadar uçuksa performansıda o kadar uçuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya061 -- 22 Ekim 2012; 12:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hera

Ben sabah bu mesajı yazarken intel ile amd arasındaki işlemci fiyatlarının bu kadar uçuk olacağını tahmin edemedim.2 saatlik bir araştırma sonunda AMD FX 8120 nin benim işimi fazlasıyla göreceği ve anakart olarak ASUS M5A97 EVO diye karar verdim aslında :) Yaşasın AMD yine çaldın gönlümü :)

arkadasım phenom 2 x6 dan fx 8120 ye geçerek neyi amaçlıyorsun? işlemcin gayet güçlü, oyun oynayacaksan ekran kartını güncelle.
  • Anakartım arızalandı.Yeni anakart alacağımdan işlemcimi satıp INTEL'e geçeyim mi diye düşündüm.Fakat intel işlemcilerin fiyat farkından dolayı bu fikrimden vazgeçtim ve şu an ki işlemciminde çalışacağı ileride FX serisi işlemcilerinde çalışabileceği ASUS M5A97 EVO karta karar kıldım.Yani açtığım konu ile şu an yapacaklarım biraz değişti :) O yüzden kusra bakmayım. Ekran kartımda GTX 460 1GB 256 bit o şu an için iyi.Upgrade edecek bir durumum yok aslında. Bilgi için teşekkürler arkadaşlar.
  • 1055 değiştirilirmi hocam ne yaptın sen intelde 2600k'ya geçsen bile geçtiğine değmez. heleki fx 8120 gibi bir işlemciye geçmene hiç değmez seçtiğin anakartla o işlemciyi bir kaç dokunuşla şaha kaldırabilirsin. ekran kartında gtx 460 iken çok daha anlamsız oluyor bu geçiş.
  • sen gine anakartı değiştir o işlemci m5a97 evodada çalışır şu 2. nesil fxler çıksın o zaman değiştirirsin işlemciyi
  • 1055T var değiştirmeyi düşünüyorsunuz para çoksa değiştirin tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.