pc toplamayı düşünüyorum acaba AMD PHENOM II X 4 MÜ İNTEL İ5 Mİ daha iyi olur performans açısından bu konuda tavsiyeniz nedir bir karşılaştırma yaparsanız ve sisitem tavsiyesi verirseniz sevinirim 1000-1250 arasında olacak monitör hariç cevaplayanalara şimdiden teşekkür ederim
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: surikata
pc toplamayı düşünüyorum acaba AMD PHENOM II X 4 MÜ İNTEL İ5 Mİ daha iyi olur performans açısından bu konuda tavsiyeniz nedir bir karşılaştırma yaparsanız ve sisitem tavsiyesi verirseniz sevinirim 1000-1250 arasında olacak monitör hariç cevaplayanalara şimdiden teşekkür ederim
phenom alıp ekran kartına yüklenmen daha iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: littlestewie
quote:
phenom alıp ekran kartına yüklenmen daha iyi olur
arkadaşa katılıyorum. bir de eğer uzun süreçli bi sistem istiyosan 100tl daha verip AMD PHENOM II X6 almak da mantıklı olabilir.
i5 2500K yerine FX 8150 alabilirsin fiyatları neredeyse denk ama oyun odaklı bir cihaz alacaksan korkma o cpuların hiçbiri darboğaz yapmaz işlemciyi düşürüp ekran kartına daha fazla para ayır
amacım oyun değil program vb.. peki 1000-1250 civarında sisitem tavsiyeniz ne olur amd olarak
quote:
amacım oyun değil program vb.. peki 1000-1250 civarında sisitem tavsiyeniz ne olur amd olarak
Bu Fiyat Aralığında İntel Zaten Pek İşine Yaramaz Amd Olarak fx-4100 Al Ekran Kartınıda 6870 Veya 6850 İşini Fazlasıyla Görür Zaten 900-1000 Liraya Mal Olur Sana
bir alt konuda bir arkadas paylasmis bende kopyalayip yapistirdim 1300 liraya geliyormus hafta sonlari indirimiyle saniyoruum.. o fiyata fazla secenegimiz yok ve gercektende guzel bir kasa ??
quote: