< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İşlemci ve anakart tavsiyesi
-
-
İntel 13600kf + Asus prime z690p d5
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5800x3d b550 ortalama anakart alarak başlayabilirsiniz hem ram masrafıda çıkmamış olur. İntel olsun derseniz de 12700k-13600k ve z690 orta seviye ddr4 anakart alabilirsiniz.
-
Cevaplar icin tesekkur ederim. İlerleyen zamanlarda ekran kartını en az 3080 yapmak istiyorum. Orta seviyeden biraz daha iyisi olabilir yani. Tavsiye ettiginiz parçalar uzun sure götür mü hocam. Bu arada intel düşünmüyorum belirtmeyi unutmuşum eger fiyattan dolayı orta seviye tuttuysanız bütçeyi 15 bine zorlayabilirim ama bir ise yarar mı emin olamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsi,12600 tl.
Son nesil işlemcileri sıvı soğutma olmadan pek çalıştıramazsınız. Hepsi ısınıyor.
-
ne tarz oyunlar oynuyorsunuz 2K için ryzen 5600 veya 12400 lü sistem toplamak daha mantıklı olabilir yanına ortalam bi anakart çeker elinizdeki ramleri kullanırsınız geriye kalan parayla istediğiniz ekran kartını ve gerekirse güç kaynağı alırsınız hemen kullanmaya başlarsınız .Bu sırada uyguna hava veya sıvı soğutucu yakalarsanız alırsınız
1-2 sene sonra am5 anakart ve ddr5 fiyatları düşünce duruma göre bir daha güncelleme yaparsınız.
Böyle kararızlıkla aylarca onu mu bunu mu alayım demenize gerek yok .
-
Hocam tekrar merhaba işlemci sizin tavsiyenizden aliyorum bir sorum olacak anakart icin b550 yerine b450 secsem cok bi fark olacagini dusunmuyorum pci4.0 cok onemli degil benim için performansi da cok etkilemez gibi. Tomahawklar arasinda 1650 tl fark var b450 seçeyim diyorum ne dersiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1-2 fps oynuyor aralarında ama bios flashback tuşu olan anakartlara bakın yoksa eski bir işlemciyle bios update yapmak zorunda kalırsınız.
-
-
Buradaki satıcılardan ayrı ayrı almak daha mantıklı hocam 1500 liraya yakın daha fazla veriyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X