Şimdi Ara

İşlemci ve ekran kartını yükseltmek hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sanırım birkaç gün kadar önce ekran kartım son nefesini verdi, ekran kartı sürücüsünü kaldırmadan ya da engellemeden, sistem açılmıyor Windows logosundan sonra tekrar sistem kapanıp açılıyor, masaüstüme ulaşamıyorum.Sürücü yüklü iken ancak güvenli modda giriş yapabiliyorum sisteme.

Bilgisayarımın bileşenleri şöyle;
    Fx4350 işlemci
    Hd7850 2gb Gpu
    Asus M5a78l-m usb3 anakart(am3 pinli)
    700w 80+ bronz psu

Sistemim göründüğü üzere artık eski performansını veremiyor oyunlarda, teknoloji ilerliyor.Sök-tak bir şekilde yapabileceğim en iyi geliştirmeyi yapmak istiyorum.Bu minvalde Gtx1060 ve Fx8370 ikilisi ile sistemi yükseltmeyi düşünüyorum fakat anakart ve psu bana bir sıkıntı yaratacak mıdır?
    Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.İlgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iki donanımda sorun çıkarmaz gibi ama anakartın 8370 desteği varmı onu kontrol et ben edecektim anakartın sayfasında bi sorun var listeye bakamadım
  • Alakanız için teşekkür ederim, sizin demenizle ben de bir göz attım fakat mobil siteleri sıkıntılı herhalde, yine de desteklenen işlemcilerden diye düşünüyorum anakart tarafından, listede var.

Peki, Gtx1060 ve Fx8370 arasında darboğaz sıkıntısı yaşar mıyız, işlemciye biraz hız aşırtma yapsak üstesinden gelebilir mi?

Tabii soğutucu da değişmek şartı ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.