Şimdi Ara

İşlemci ve ekran kartının bu kadar ısınması normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce msi ge70 dizüstü bilgisayar aldım. Fakat oyun oynadığımda işlemci ve ekran kartı çok ısınıyor gibime geliyor. işlemci 80-90 ekran kartı 70-80 arası gidip geliyor. Sizce bu kadar ısınması normal mi ? Oynadığım oyun world of warcraft arkadaşlar. Bu oyunun bilgisayarı pek de zorlayacağını sanmıyordum ama öyle değilmiş ^^ Hani bu konuda yapabileceğim birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı nvidia960m işlemci i7-4720HQ.

• Normal değil, benim işlemci 80 dereceye kadar çıktığından ötürü Hp servise gönderdim işlemci üzerindeki soğutma mekanizmasını değiştiler..
  • Kendim halledebileceğim birşey yokmu? Yani illa servise göndermem gerekli mi?
  • Bu arada başka forumlara da baktığımda ge60 ge70 serilerinde bu problem varmış ve problemin yapıştırıcılarla ilgili olduğunu söyleyenler var doğrdu mudur sizce ?
  • muslol67 M kullanıcısına yanıt
    var garantisi yoksa kasayı aç kompresör gibi sadece hava üfleyen şeyle tozunu alırsın iyice temizlersin ısınma devam ediyorsa termal macun değişir olmadıysa hala 1 fan takılır sorun devam ediyorsa sorunu çıkartan bileşen incelenir.bileşen derken fanlar incelenir.Bu bir teknik servis yoludur fakat her servisin açıp kompresör vurdğunu görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muslol67

Arkadaşlar 1 ay önce msi ge70 dizüstü bilgisayar aldım. Fakat oyun oynadığımda işlemci ve ekran kartı çok ısınıyor gibime geliyor. işlemci 80-90 ekran kartı 70-80 arası gidip geliyor. Sizce bu kadar ısınması normal mi ? Oynadığım oyun world of warcraft arkadaşlar. Bu oyunun bilgisayarı pek de zorlayacağını sanmıyordum ama öyle değilmiş ^^ Hani bu konuda yapabileceğim birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı nvidia960m işlemci i7-4720HQ.

bir aylık cihazı kurcalama derim.
    servisler kullanıcı hatası sınıfına sokmak için yer arıyorlar bu gibi olaylarda.
    ver serivse çözsünler.

bilgisayarı kullanırken yatak halı gibi şeylerin üzeride değilde shpa masa tarzı şeylerin üzerinde kullan.
    mümkünse notebook soğutucu ile kullan derim.
    malum havalar sıcak bilgisayarlarda ısılar fırladı yaz günleri

• Direk servise yolla hocam sakın kendin açma, daha sonra sorun çıkarsa çok başını ağrıtırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz açmayın hiç birşey yapmayın diz üstü ısınması normal ama sizinkisi biraz fazla ama bulunduğunuz ortamada bağlı mesalama yatağın üstünde oynarsanız altında hava akışı olmazsa ısınması normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.